Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Συνεχίζει στην προεδρία ο Βαγγέλης Παππάς

Παραμένει στην ηγεσία της Ένωσης ο Βαγγέλης Παππάς ως πρόεδρος, έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Παπακωνσταντίνου ως αντιπρόεδρο

Ο Βαγγέλης Παππάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, μιας και μετά την συγκρότηση σε σώμα των μελών της νέας διοίκησης του συλλόγου, αποφασίστηκε να παραμείνει στη θέση του προέδρου. Όπως είναι γνωστό οι εκλογές στην Ένωση πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς», από τις οποίες αναδείχτηκαν τα 9 μέλη που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ομάδας, η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην τοποθέτηση του ο κ. Παππάς «πιστεύουμε ότι εξακολουθεί να είναι η ηγέτιδα δύναμη του μπάσκετ της Καβάλας»!

Πρώτος αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπακωνσταντίνου, που με την παρουσία του στις εργασίες της ΓΣ έδειξε ότι παραμένει ενεργό μέλος της προσπάθειας που γίνεται, και δεύτερος αντιπρόεδρος ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Λάκης Γοργίας. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Παππάς
Α’ Αντιπρόεδρος: Κων/νος Παπακων/νου
Β’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γοργίας
Γεν. Γραμματέας: Σωτήριος Βεζερτζής
Ταμίας: Αλέκος Μαδεμλής
Υπευθ. Marketing – Επικοινωνίας: Μάκης Περτσεμλίδης
Υπευθ. Αγων. Τμημάτων: Ιωάννης Μπέλλος
Β. Υπευθ. Αγων. Τμημάτων: Κοσμάς Τότογλου
Υπ. Προπονητικού Προγράμματος: Φώτιος Σαχαρίδης

Αναπληρωματικά μέλη:
Β Γεν. Γραμματέας: Πολυχρόνης Πασχάλης
Β Υπ. Ακαδημιών: Αχιλλέας Νικήτογλου
Β Υπ. Ακαδημιών: Βασίλης Χατζηναούμ
Υπευθ. Κοριτσιών: Μωυσής Σπανίδης
Γεν. Καθηκόντων: Βασίλειος Κούτλας