Γιαννίκος Αιβαζίδης: Στο Πανελλήνιο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων!

Στο 34ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» της ΕΟΚ κλήθηκε ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Αστέρα Γιαννίκος Αϊβαζίδης, μαζί με τον Γιώργο Δαλκράνη του ΓΣ Ελευθ/λης και ακόμα δύο από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με έγγραφό της η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενημέρωσε την ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Καβάλας ότι ο αθλητής του Γιαννίκος Αϊβαζίδης επιλέχτηκε να συμμετέχει στο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων που διοργανώνει η ΕΟΚ. Στο σύλλογο δηλώνουν υπερήφανοι για τον Γιαννίκο και του εύχονται καλά παιχνίδια στο Τουρνουά.

Το 34ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα διεξαχθεί στις Σέρρες, 26-30/12/2017 και διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το Δήμο Σερρών, την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τον ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών. Έχουν κληθεί αθλητές απ’ όλες τις Ενώσεις της χώρας, με τον Αίβαζίδη (1.80) να είναι ο ένας από τους 4 που επιλέχτηκαν από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Αν. Μακεδονίας – Θράκης. Οι άλλοι 3 είναι ο Γιώργος Δαλκράνης (1.80) από τον ΓΣ Ελευθερούπολης, ο Γιώργος Σαββίδης (1.80) από τον Λεύκιππο Ξάνθης και ο Πρόδρομος Ταχυρίδης (1.88) από τους Τιτάνες Δράμας.