Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Το ετήσιο τουρνουά Χριστουγέννων

20 ομάδες από την Καβάλα και όλη τη Βόρεια Ελλάδα με 37 τμήματα και περίπου 500 αθλητές θα συμμετέχουν από 27 έως 29/12 στην μεγάλη διοργάνωση της Ένωσης

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Ετήσιο Τουρνουά Χριστουγέννων  της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καβάλας και την Δημωφέλεια. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στις 27-28 και 29 Δεκεμβρίου στα γήπεδα ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και το ΔΑΚ Ποταμουδίων. Θα πάρουν μέρος 20 ομάδες με 37 τμήματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας με συνολικό αριθμό 500 περίπου παιδιών τα οποία θα συνοδεύονται από τους προπονητές τους, τους παράγοντες και από πολλούς γονείς και συνοδούς.

Οι Ακαδημίες που συμμετέχουν

Συνολικά οι Ακαδημιών των συλλόγων που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Μακεδονικός, ΧΑΝΘ, Κεραυνός Αγ. Παύλου, Μαραθώνας Καλαμαριάς, Καλοχώρι, Σπάρτακος Λάρισας, ΑΕ Σερρών, ΓΣ Παγγαίου, ΓΣ Ελευθερούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης, Θύελλα Φερρών, Τιτάνες Δράμας, Απόλλων Δράμας, Πάνθηρες, Δοξάτο Δράμας, Ασπίδα Ξάνθης, Ίκαροι Σερρών, ΚΑΟΔ, Απόλλων Καλαμαριάς. Στην Ένωση δίνουν ιδιαίτερη βαρύτατα στην συγκεκριμένη διοργάνωση στην προσπάθεια που κάνουν για να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ορόσημο στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο της Καβάλας αλλά και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα. Η διοργάνωση καθιερώνεται και στην συνείδηση των ομάδων κάτι που πιστοποιείται και από την μεγάλη αύξηση της συμμετοχής, γεγονός που φαίνεται και από την κατακόρυφη άνοδο των συμμετοχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόπερσι συμμετείχαν περίπου 350 παιδιά από 10 ομάδες της περιοχής και πέρσι ξεπέρασαν τα 450!

Ευχές για τα Χριστούγεννα

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η διοίκηση της Καβάλας BC εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα: «Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εύχονται ολόψυχα σε ολόψυχα σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα. Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει»!