Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: 10 σερί φορές πρωταθλητής Ελλάδος και συνεχίζει…

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής μιλάει για τους στόχους του το 2018 και δηλώνει ανοιχτός σε κάθε πρόκληση για αγώνα...

Το ρεκόρ των δέκα συνεχόμενων Πανελληνίων πρωταθλημάτων της ΠΟΚ έπιασε φέτος ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης στο στυλ του kickboxing στην κατηγορία των -60 κιλών. Ο 17χρονος Καβαλιώτης αθλητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τάσο Χατζηιωαννίδη. Το πρόγραμμα του είναι γεμάτο αγώνες και την νέα σεζόν αφού τον Μάιο πάει στην Ουγγαρία και Ιούνιο, Σεπτέμβριο στην Ιταλία με στόχο να κρατήσει τον τίτλο του Best Fighter. Φέτος είχε έξι στα έξι εντός των τειχών ενώ εκτός Ελλάδος πέτυχε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

«Δέχομαι κάθε πρόκληση αθλητή»

Ο νεαρός αθλητής μίλησε στο Fightsports.gr για τους στόχους της νέας σεζόν που είναι όπως πάντα υψηλοί. «Για το νέο έτος ο στόχος μου είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα της WAKO στην Ουγγαρία το Μάιο… Να κρατήσω για δεύτερη χρονιά το τίτλο του best fighter WAKO Italy 2018 , που θα γίνει στην Ιταλία τον Ιούνιο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων εφήβων της WAKO που θα γίνει στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο και φυσικά και το δικό μας πανελλήνιο πρωτάθλημα της Π.Ο.Κ  και ότι άλλο προκύψει», ανέφερε ο Τσοχαταρίδης που δηλώνει ανοιχτός και σε προτάσεις στην Ελλάδα για οποιονδήποτε θέλει να μοιραστεί το ρινγκ μαζί του. «Δέχομαι κάθε αθλητή στην κατηγορία μου που θέλει να αγωνιστεί μαζί μου. Υπόσχομαι στο κόσμο να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να προσφέρω τα καλύτερα αποτελέσματα τα οποία τους έχω συνηθίσει και με αυτό το τρόπο τους ευχαριστώ που με ακολουθούν και με στηρίζουν».

Ευχαριστίες

Τέλος ο Τσοχαταρίδης ευχαρίστησε αυτούς που τον στηρίζουν στις προσπάθειες του: «Θέλω να ευχαριστήσω την Athlon για τα υπέροχα πράγματα που μου στέλνει. Την εταιρία συμπληρωμάτων strenght conditioning nutrition, την Top Ten, την Recreation fitness team, τον κόσμο που με στηρίζει, και πάνω από όλα τον δάσκαλο μου Τάσο Χατζηιωαννιδη».