3o Εργασιακό Μπάσκετ: Αγώνες την Κυριακή, αναβολή την Δευτέρα

Μόνο δύο από τους τέσσερις προγραμματισμένους αγώνες για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου στο 3ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ έγιναν αυτή την εβδομάδα, μιας και οι αναμετρήσεις της Δευτέρας (26/2) αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας

Κουτσουρεμένη ήταν η αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα στο 3ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της Καβάλας, μιας και λόγω της κακοκαιρίας η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλει τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα. Έτσι λοιπόν δεν διεξήχθησαν οι αγώνες Δικηγόροι – Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Πυροσβέστες – Γιατροί για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος και προστίθενται στους άλλου 3 που αναβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα συνεχιστεί κανονικά πάντως και οι ομάδες που «χρωστάνε» παιχνίδια πιθανότητα θα χρειαστεί να αγωνιστούν στο ρεπό του ομίλους τους ή σε ημερομηνίες που δεν είχε καθοριστεί αγωνιστική όπως πχ την Δευτέρα 26 Μαρτίου, ή τις ημέρες του Πάσχα! Οι αγώνες πάντως που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή έγιναν κανονικά στον Αμυγδαλεώνα, παρά τα δικαιολογημένα παράπονα για την έλλειψη θέρμανσης στο κλειστό. Οι Φοροτεχνικοί και οι Στρατιωτικοί κέρδισαν σχετικά εύκολα τους αντιπάλους τους Φαρμακοποιούς και Γυμναστές αντίστοιχα.

– Φαρμακοποιοί – Φοροτεχνικοί: 49 – 60

Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση και με ηγέτες τους Παπαλεξίου και Στρατηλάτη οι Φοροτεχνικοί επικράτησαν εύκολα, εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των Φαρμακοποιών. Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-16, 12-18, 14-16, 12-10
Φαρμακοποιοί (Τολιάδης): Παπαφωτίου 15, Καλπάκης 8 (1), Ζούπας 7, Ποτόλιας 6, Μιρσίνογλου 6, Χατζηκυριάκος 3 (1), Πλιάκας 2, Γουργιώτης 2, Βελλίδης, Καρατζιώτης, Σεραφειμίδης.
Φοροτεχνικοί (Μωσαΐδης): Παπαλεξίου 16 (1), Στρατηλάτης 15, Τσουκαλάς 9, Γαλανόπουλος 7 (1), Χαλκίδης 7 (1), Παπαδόπουλος Χ. 4, Βαρελίδης 2, Μπενής, Σιμιτσής, Καπέλλας.

– Στρατιωτικοί – Γυμναστές: 66 – 49

Με περισσότερες επιλογές στην επίθεση και παίρνοντας απ’ την αρχή το προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν αργά και σταθερά, οι Στρατιωτικοί πήραν την πολύτιμη νίκη από τους Γυμναστές που βρέθηκαν σε μέτρια ημέρα, ειδικά στην επίθεση. Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-9, 17-16, 22-13, 14-11
Στρατιωτικοί (Σαρόγλου): Ζορμπαλάς 16, Λαζαρίδης 13 (3), Ιωαννίδης 12, Κυριακού 6, Βασιλειάδης 5 (1), Καλογιάννης 4, Τσιρομενίδης 4, Παρλάτζας 3 (1), Μαργαρίτης 3, Τρακάκης.
Γυμναστές (Παπαδόπουλος Λ.): Γεωργαλής 8, Τσίρτσης 8 (2), Αρβανιτίδης 7, Μόμτσος 6, Χατζηαβραάμ 6, Σχοινάκης 6, Αϊβαζίδης 3, Στεφανίδης 3 (1), Λογοθέτης 2, Μαρκιανός, Καμπουρίδης, Παπαδόπουλος Λ.