Βρασίδας Ν. Περάμου: Γιορτάζει 50 χρόνια ζωής!

Με την διεξαγωγή του 6oυ τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, αλλά και άλλων δράσεων θα γιορτάσει το ιστορικό σωματεία της Ν. Περάμου τα 50 χρόνια παρουσία του στα αθλητικά, και όχι μόνο, δρώμενα της περιοχής

Την ολοκλήρωση των διεργασιών για τον προγραμματισμό της διεξαγωγής του «6ου Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών» που θα διοργανωθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη (28-29/04) ανακοίνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Βρασίδα Ν. Περάμου. Η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη αξία μιας και μ’ αυτήν θα ανοίξει ένας κύκλος εορταστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια ζωής του συλλόγου! Στην μεγάλη γιορτή που προετοιμάζεται θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου 17 σωματεία που θα εκπροσωπηθούν με ένα ή περισσότερα από ένα τμήματα. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών στα 6 έτη που διοργανώνεται το τουρνουά, γεγονός που γεμίζει τους διοργανωτές με περισσότερες ευθύνες αλλά και μεγαλύτερη θέληση ούτως ώστε και η φετινή επετειακή διοργάνωση να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους τους συμμετέχοντες!

Κομμάτι της ιστορίας και της καθημερινότητας της περιοχής

Συνολικά το διήμερο 28-29 Απριλίου θα διεξαχθούν 84 παιχνίδια για τις τέσσερις 4 ηλικιακές κατηγορίες (2005, 2006, 2007/08, 2009/10) συμμετεχόντων, και ο σκοπός είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστες ώρες παίζοντας ποδόσφαιρο, όπου το κυρίαρχο δεν θα είναι το αποτέλεσμα αλλά η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Βρασίδα τονίζεται ότι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν και το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και των παράλληλων δράσεων με τις οποίες θα γιορταστούν τα 50 χρόνια του συλλόγου. Στην προσπάθεια μας αυτή καλείται όλη η κοινωνία της Ν. Περάμου να σταθεί δίπλα στην ομάδα, μιας και ο Βρασίδας αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην ιστορία αλλά και την καθημερινότητα της περιοχής.

Τα σωματεία που θα συμμετέχουν

Κλείνοντας την ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα 17 σωματεία που αποδέχτηκαν την πρόταση μας και θα συμμετέχουν σε αυτή την διήμερη γιορτή που ετοιμάζουμε. Φέτος σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιόδους αποφασίσαμε να δώσουμε στο τουρνουά μας έναν πιο τοπικό χαρακτήρα έχοντας ως άξονα το γεγονός ότι η ομάδα μας και η ακαδημία μας αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Καβαλιώτικου Ποδόσφαίρου. Φυσικά θα υπάρχουν και δύο φιλοξενούμενα σωματεία τα οποία θα δώσουν και αυτά την δική τους αίγλη και δυναμική στο 6ο Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «50 χρόνια Βρασίδας». Αναλυτικά οι συμμετέχουσες ομάδες είναι οι εξής: 1) Βρασίδας. Ν. Περάμου, 2) ΑΕΚ Καβάλας, 3) Ορφέας Ελευθερούπολης, 4) ΠΑΟΚ Καβάλας, 5) Ηρακλής Καβάλας, 6) Απόλλων Καβάλας, 7) Κεραυνός Κρηνίδων, 8) Άρης Ζυγού, 9) ΠΑΟΚ Mundialito, 10) Αετός Ορφανού, 11) Νέστος Χρυσούπολης, 12) Ακαδημία Ελπίδες, 13) ΑΟ Καβάλας, 14) Θεαγένης Θάσου, 15) Δόξα Αμυγδαλεώνα, 16) Κεραυνός Ελευθερών, 17) Δόξα Δράμας, 18) ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού.