ΟΘΑΚ – Ιστιοπλοία: Σεμινάριο με θέμα «αρχές υδροδυναμικής»

Με το σεμινάριο «αρχές υδροδυναμικής» ξεκινάει ο φετινός κύκλος επιμόρφωσης των φίλων της ιστιοπλοίας ανοιχτής θάλασσας του ΟΘΑΚ, την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Εσπέρια»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων της Καβάλας και το τμήμα της Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, διοργανώνει ανοιχτά σεμινάρια ναυτικού ενδιαφέροντος Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 7 Μάρτη το απόγευμα στις 19.00 καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για το άθλημα στο ξενοδοχείο «Εσπέρια» στην Καβάλα, αρωγό του ΟΘΑΚ, στο κέντρο της πόλης, συμμετέχοντας στο σεμινάριο με θέμα «αρχές υδροδυναμικής». Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Φυσικός, εκπαιδευτής του ΟΘΑΚ, Στάθης Σοφίτσης.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει παρουσιαστεί φέτος το χειμώνα σε διάφορους ναυτικούς ομίλους στα Βαλκάνια όπως στη Σόφια και στο Βουκουρέστι αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα στο τμήμα ιστιοπλοΐας του πανεπιστημίου Bogazici στην Κωνσταντινούπολη. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα συνεχιστεί και την επόμενη Τετάρτη 14 Μάρτη και πάλι στις 19.00 στον ίδιο χώρο, όπου προγραμματίζεται να προβληθεί ταινία ναυτικού ενδιαφέροντος και να γίνει ανοιχτή συζήτηση σε θέματα ασφάλειας στη θάλασσα. Για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια αλλά και για τις σχολές ιστιοπλοΐας του ΟΘΑΚ που ξεκινούν τέλος Μάρτη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2510231018 , 6977060517.