Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Άνοιξε λογαριασμό (και) στην πυγμαχία!

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Καβαλιώτη πρωταθλητή του kick boxing στο χώρο της πυγμαχίας. Κέρδισε το Σάββατο (31/3) τον Γ. Κουρλιάφτη του Zambidis Club στο τουρνουά ΕΒΟ 9 στην Αθήνα

Μετά το χώρο του kick boxing, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του μεσουρανεί σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο και στην κυριολεξία δεν έχει αντίπαλο, ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην πυγμαχία και απ’ ότι φαίνεται είναι το ίδιο καλός! Ο αθλητής του Τάσου Χατζηιωαννίδη από τις Κρηνίδες συμμετείχε στο τουρνουά ΕΒΟ 9 του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, στην Fighters Arena στην Αθήνα και αντιμετώπισε τον Γιάννη Κουρλιάφτη που ανήκει στο Zambidis Club, κερδίζοντας τον καθαρά!

«Θα μπορούσε να τα είχα πάει πολύ καλύτερα»

Μετά το τέλος του επιτυχημένου ντεμπούτου του 17χρονου αθλητή και στο στυλ της πυγμαχίας, το οποίο μάλιστα μεταδόθηκε live από την ομάδα του δήλωσε πολύ ευχαριστημένος τονίζοντας ότι «την πήραμε την νίκη! Ήταν ο πρώτος αγώνας πυγμαχίας, τα πήγα σχετικά καλά, αν και θα μπορούσα να τα είχα πάει πολύ καλύτερα! Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στηρίζει με κάθε τρόπο, και ειδικά σε αυτούς που ήρθαν σήμερα να με δουν στον αγώνα! Και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλο το team μου που είναι πάντα δίπλα μου, και ο καθένας κάνει την δουλειά του άψογα»!

Οι τίτλοι του

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσοχαταρίδης, που στην ζύγιση πριν τον αγώνα ήταν 63 κιλά και 300 γραμμάρια, έχει στο ενεργητικό του μέχρι στιγμής  9 πρωταθλήματα Ελλάδος στην κατηγορία του. Στις διεθνείς διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έχει κατακτήσει 2 φορές την 3η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2014 και το 2016, ενώ το 2015 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το περσινό καλοκαίρι επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την επωνυμία «Best Fighter» στο Ρίμινι της Ιταλίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των -60 κιλών της WAKO στα low kicks.