Ραφαέλα Αραμπατζή: «Η ψυχή μου ήθελε όμως το σώμα μου με εγκατέλειψε…»

Η νεαρή πυγμάχος του ΑΟ Ορμή μιλάει για την εμπειρία της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων στην Ιταλία, τον αποκλεισμό της, αλλά και τους επόμενους στόχους της

Η διεθνής αθλήτρια του ΑΟ Ορμή, Ραφαέλα Αραμπατζή, επέστρεψε την Πέμπτη (26/4), στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων στο Ροσέτο της Ιταλίας. Η νεαρή αθλήτρια μίλησε για την παρουσία της στους αγώνες λέγοντας ότι «αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητες μου για μια διάκριση. Ευχαριστώ, παράλληλα, αυτούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό στην Ιταλία. Η ψυχή μου ήθελε, πάλεψα στο ρινγκ όμως το σώμα μου με εγκατέλειψε. Στις επόμενες μέρες, μετά τον αποκλεισμό μου, συμμετείχα σε σπάιρινγκ με άλλες αθλήτριες του τουρνουά, ήταν ιδιαίτερα δυνατές μάχες και πολύτιμες εμπειρίες. Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν μια πολύ δυνατή διοργάνωση, με πολλές συμμετοχές και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο».

Για την επόμενη μέρα η Ραφαέλα είπε: «Στόχος μου πλέον είναι το επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η προσπάθεια για την διάκριση δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχίσω με προπονήσεις και θα συμμετέχω στο επόμενο διάστημα σε διεθνές τουρνουά αναζητώντας διακρίσεις αλλά και πολύτιμες εμπειρίες». Συνοδός της Ραφαέλας Αραμπατζή στο Ροσέτο της Ιταλίας ήταν ο προπονητής του ΑΟ Ορμή, Χαράλαμπος Αραμπατζής.