Χριστίνα Νικολάου: «Χρυσή» στο Πανελλήνιο κορασίδων – παγκορασίδων

Κατέκτησε την 1η θέση στην μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, στην κατηγορία των 57 ετών

Η παράδοση που θέλει τους αθλητές του ΑΟ Ορμή να διακρίνονται στις διοργανώσεις που συμμετέχουν σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται! Αυτή τη φορά ήταν η Χριστίνα Νικολάου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων – παγκορασίδων που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Αφού λοιπόν ξεπέρασε με το εμπόδιο της Στυλιανής Παπαδοπούλου του ΑΠΣ Ευπάτωρ στην κατηγορία των 57 κιλών αντιμετώπισε στον τελικό την Χριστίνα Μαγγιώρου του ΓΣ Λεωνίδα την οποία επίσης νίκησε και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην ανακοίνωση του συλλόγου της τονίζεται ότι «η αθλήτρια του συλλόγου μας, Χριστίνα Νικολάου, ανέβηκε και πάλι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στον τελικό της κατηγορίας 57 κιλών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων-Παμπαίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων, στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, κέρδισε την Χριστίνα Μαγγιώρου του Γ.Σ. Λεωνίδα και όπως ήταν φυσικό το καταχάρηκε».

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Η νεαρή αθλήτρια στρέφει πλέον την προσοχή της στις διεθνείς της υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας στα τέλη Μαΐου στο Μαυροβούνιο. Έπεται η συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρωσία.