Καβάλα BC: Διμέτωπος αγώνας…

Έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της επιστροφής στην Α2 και για την συνεργασία με τις άλλες ομάδες μπάσκετ της Καβάλας

Έντονες οι διεργασίες και οι επαφές στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας αυτές τις ημέρες με τον αγώνα των παραγόντων και της τεχνικής ηγεσίας να είναι… διμέτωπος. Από τη μια υπάρχει η προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της επανεμφάνισης στην Α2 Εθνική κατηγορία και από την άλλη η εκστρατεία που ανακοινώθηκε εδώ και λίγο καιρό για συνένωση των δυνάμεων του μπάσκετ της Καβάλας, προς όφελος όλων και κυρίως των νεαρών παιδιών!

Το πρώτο «μέτωπο»

Σε ότι αφορά το πρώτο «μέτωπο» στην Καβάλα BC έχουν αποφασίσει ότι η ομάδα τους θα αποτελείται από 12 με 14 αθλητές, και ότι οι 2-3 απ’ αυτούς θα είναι νεαρά παιδιά από το εφηβικό τμήμα. Απ’ εκεί και πέρα ανάλογα με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα με τους παίκτες που θέλουν να παραμείνουν από το περσινό ρόστερ, θα παρθούν αποφάσεις και για τις μεταγραφές. Για παράδειγμα, όπως όλα δείχνουν, πως στην Ένωση θέλουν να γίνουν αλλαγές στους «ψηλούς» γι’ αυτό και υπάρχει το ενδιαφέρον για τον Τζουγκαράκη. Αν ο στόχος επιτευχθεί τότε είναι δεδομένο ότι ο κοινοτικός παίκτης που έχει το δικαίωμα να αποκτήσει θα είναι «άσσος». Αν όμως δεν υπάρξει αίσια έκβαση στην προσπάθεια και ενδεχομένως σε κάποιες άλλες, τότε είναι πιθανόν να αλλάξουν οι προτεραιότητες…

Απομακρύνεται του Γρίψιου

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους γνωστούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, η περίπτωση του Γρίψιου των Ικάρων Σερρών, μάλλον απομακρύνεται μιας και η Καβάλα προτιμάει (με ότι αυτό συνεπάγεται ακόμα και για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας) να συνομιλήσει μαζί του και όχι με μάνατζερ, με τον οποίο ξεκίνησε φέτος συνεργασία! Όσο για τον Σταμπουλή, το ενδιαφέρον ήταν θερμό, όμως η απαίτηση ήταν να πάρει άμεσα αποφάσεις. Λόγω κάποιων επαγγελματικών βημάτων που θέλει να κάνει στην Κρήτη, αυτό δεν ήταν δυνατόν! Πληροφορίες όμως αναφέρουν στο προσκήνιο υπάρχει το ενδιαφέρον του ΓΣ Ελευθερούπολης για τον Καβαλιώτη αθλητή!

Το δευτερο «μέτωπο»

Στο δεύτερο «μέτωπο» τα πράγματα ήταν απ’ την αρχή δύσκολα, κάτι που διαπιστώθηκε στην πορεία! Υπάρχουν όμως ακόμα ελπίδες συνεργασίας, όπως πχ η πιθανότητα να δοθεί ο Τσάμης του Αστέρα στην Καβάλα, ενώ αυτό που «παλεύεται» τις τελευταίες ημέρες είναι η συνεργασία στο γυναικείο μπάσκετ, χωρίς όμως να υπάρχουν… προγνωστικά!