Καβάλα BC:Στο Αγρίνιο ο Καπινιάρης ψάχνει για δύο πλέι – μέικερ

Η απόφαση του πρώην, πλέον, αθλητή της Ένωσης να αποδεχτεί την πρόταση του Αγρινίου αναγκάζει την ομάδα να αναζητήσει δύο παίκτες στην θέση του οργανωτή του παιχνιδιού

Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Διονύσης Καπινιάρης, μιας και δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Ένωση να συνεχίσει στην Καβάλα και στην Α2! Αντίθετα έκανε δεκτή την πρόταση του Αγρινίου η οποία μπορεί να ήταν λίγο καλύτερη απ’ αυτήν της Καβάλας, αλλά το γεγονός ότι θα βρίσκεται κοντά στην βάση του που είναι η Αθήνα, φαίνεται ότι μέτρησε σημαντικά. Η απόκτηση του 27χρονου γκαρντ ανακοινώθηκε και επίσημα από το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα χρονιά!

Οι άλλες επιλογές

Στην Ένωση πλέον είναι σε αναζήτηση όχι ενός αλλά δύο πλέι – μέικερ! Του βασικού και του αναπληρωματικού του… Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο προσκήνιο και ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, δεδομένου οι θέσεις αυτές είναι νευραλγικής σημασίας για το «χτίσιμο» της ομάδας. Είναι πολύ πιθανό επίσης μια από τις δύο θέσεις να καλυφθεί από κοινοτικό αθλητή, μιας και αυτή είναι (μέχρι στιγμής) η προτίμηση των ανθρώπων της ομάδας. Αυτό θα συμβεί όμως μόνο αν η θέση του «5» καλυφθεί από την Ελληνική αγορά.

Η «διαφωνία» με Κόρφα

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Στέφαν Κόρφα, η ομάδα επιβεβαιώνει μεν το ενδιαφέρον της, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν υπάρχει τελική συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα δεν προχωράει λόγω της διάστασης απόψεων αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα της συνεργασίας. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του η Ένωση θέλει συμφωνία μεγαλύτερη του ενός χρόνου, κάτι που προς το παρόν δεν θέλει η πλευρά του 19χρονου αθλητή!

In this article