Καβάλα BC: Θα αποκτήσει… ονοματεπώνυμο

Μεγάλη συμφωνία με εταιρία που θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας, το όνομα της οποίας όμως δεν αποκαλύπτεται λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας...

Η είδηση της ημέρας (4/7), στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, δεν ήταν η απόκτηση του Σταματογιάννη από το Ανατόλια, η πληροφορία ότι στην διάρκεια της ημέρας  αναμενόταν και μια δεύτερη, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα έχει αποκτήσει έναν βασικό χορηγό με τον οποίο θα καλύψει ένα σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ της χρονιάς! Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της διοίκηση της ομάδας, μιας και όλοι αντιλαμβάνονται ότι το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σύλλογοι. Η Ένωση λοιπόν θα αποκτήσει… ονοματεπώνυμο την επόμενη χρονιά, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να γίνει επίσημα γνωστό τις επόμενες ημέρες, αλλά ακόμα και εβδομάδες. Για την ακρίβεια το όνομα του βασικού χορηγού θα ανακοινωθεί μάλλον τον Σεπτέμβριο απ’ την ίδια την εταιρία, με την δέουσα επισημότητα και δημοσιότητα, με τους παράγοντες της Καβάλας να δεσμεύονται ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψουν το όνομα της, υπογράφοντας μάλιστα και ρήτρα εμπιστευτικότητας!

Στόχος τα πλέι – οφ για να αποφύγει τα πλέι – άουτ

Λόγω αυτής της συμφωνίας τα περιθώρια επιλογών στις μεταγραφές είναι πολύ μεγαλύτερα και συνεπώς αυτά που έρχονται στην Καβάλα το αμέσως προσεχές μέλλον θα είναι άκρως ενδιαφέροντα… Σε σημείο μάλιστα που ο στόχος της ομάδας στη νέα Α2 Εθνική κατηγορία θα η είσοδος στα πλέι – οφ στο τέλος της χρονιάς, προκειμένου βέβαια να αποφευχθεί η οδυνηρή εμπειρία των πλέι – άουτ!