Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: 5ετές συμβόλαιο με την Hurricane Team Family

Σημαντική εξέλιξη για τον 17χρονο Καβαλιώτη πρωταθλητή, που του εξασφαλίζει δυνατούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Στο πρόγραμμα της Hurricane Team Family που έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα στους Έλληνες αθλητές με στόχο να τους αναδείξει σε όλο τον κόσμο, εντάσσεται Παναγιώτης Τσοχαταρίδης. Ο Καβαλιώτης kickboxer είναι ο πρώτος αθλητής που συμφώνησε με τον Deni Leonidi, κάνοντας έτσι στα 17 του χρόνια το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Η Hurricane Family Team του εξασφάλισε πενταετές συμβόλαιο, που περιλαμβάνει αγώνες και προπονήσεις εκτός συνόρων. Να θυμίσουμε πως ο Τσοχαταρίδης ήδη έχει πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ του, ενώ 16 με 23 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing με στόχο να διακριθεί.

Ο Τσοχαταρίδης αγωνίζεται στα -67 κιλά. Στο team του νεαρού πρωταθλητή βρίσκονται ο προπονητής Τάσος Χατζηιωαννίδης, και οι Γιάννης Κωστικιάδης (προπονησιολόγος) και Χριστίνα Παπαδόπουλου (γυμνάστρια).

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Leonidis κοιτάει την Ελληνική αγορά για νεαρούς αθλητές που ξεχωρίζουν και μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Ο promoter από την Ρωσία σε συνεργασία με το Fightsports.gr κοιτάει περιπτώσεις Ελλήνων ταλαντούχων για αγώνες στα στυλ του kickboxing, MMA και πυγμαχίας.