Ραφαέλα Αραμπατζή: Έχασε, αλλά κέρδισε εμπειρίες…

Η νεαρή αθλήτρια του ΑΟ Ορμή ηττήθηκε στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας στην Πολωνία, από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017

Η νεαρή αθλήτρια του ΑΟ Ορμή, Ραφαέλα Αραμπατζή, έχασε στα σημεία από την Ινδή, Jyoti στον αγώνα του διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Πολωνία. Η αντίπαλος της ήταν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2017 στην κατηγορία 51 κιλών, μια πολύ έμπειρη αθλήτρια. Η παρουσία της Ραφαέλας ήταν ικανοποιητική όμως δεν ήταν αρκετή για να κάνει την διαφορά και να την οδηγήσει στη νίκη. Η νίκη κρίθηκε κυρίως στην εμπειρία της αντιπάλου.

Η αθλήτρια, ο προπονητής της Μπάμπης Αραμπατζής και ο σύλλογος μας κάνουν ό,τι μπορούν για το θέμα αποκόμισης εμπειριών σε αγώνες όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Η διοίκηση του Α.Ο. Ορμή και ο προπονητής του συλλόγου ευχαριστούν την Ομοσπονδία που παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες και παράλληλα συγχαίρουν την Ραφαέλα για την προσπάθεια που καταβάλλει.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με την αθλήτρια, τον προπονητή και τον Α.Ο. Ορμή να δίνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να διεκδικήσουν διάκριση στο επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την αποκόμιση εμπειριών με βάση τις οικονομικές δυνατότητες.

Στη διάρκεια παραμονής της στην Πολωνία η Ραφαέλα θα κάνει και σπάιρινγκ και στη συνέχεια επιστρέφει στην βάση της. Θα προετοιμαστεί για τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Σόφια της Βουλγαρίας.