ΑΟΚ – Βόλεϊ Γυναικών: Φιλική νίκη ενόψει πρεμιέρας της Α2

Έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία η γυναικεία ομάδα του ΑΟΚ

Με νίκη τελείωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Καβάλα τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας που ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα κέρδισε την Ελπίδα Αμπελοκήπων το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας με 3-2 σετ (25-23, 20-25, 22-25, 25-16, 15-13). Η ομάδα της Καβάλας από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται, είναι ιδιαίτερα μαχητική και δείχνει έτοιμη για την πρεμιέρα με την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά το Σάββατο το απόγευμα 6 Οκτωβρίου στις 19:30 στην Καλαμίτσα.

Παράλληλα με το παιχνίδι των γυναικών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα φιλικό παιχνίδι σε επίπεδο παγκορασίδων Α΄ μεταξύ της ομάδας του Δημήτρη Κουτσικβασίλογλου και της αντίστοιχης ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τα κορίτσια της Ελπίδας φάνηκαν πιο έτοιμα, έχοντας δώσει περισσότερα και δυσκολότερα φιλικά παιχνίδια, και επικράτησαν της ομάδας του ΑΟ Καβάλα με 3-0 σετ.

Με ανακοίνωση του το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΑΟΚ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το σωματείο της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την ανταπόκριση στο αίτημα της να διεξαχθούν αυτά τα φιλικά παιχνίδια και τους εύχεται καλή επιτυχία τόσο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών όσο και στα υπόλοιπα τμήματα που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Επίσης ευχαριστεί το σωματείο του Αμυγδαλεώνα για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου στον ΑΟ Καβάλα προκειμένου να διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι των παγκορασίδων.