Η Energean στηρίζει (και) τα τμήματα βόλεϊ του ΑΟ Καβάλα

Η εταιρία θα είναι χορηγός των τμημάτων ανδρών και γυναικών του συλλόγου που μετέχουν στους ομίλους Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

Χορηγός των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Καβάλα (ΑΟΚ) αναλαμβάνει η Energean, στο πλαίσιο της πολιτικής της να στηρίζει την υγιή αθλητική δραστηριότητα στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.
Η χορηγία θα χρησιμοποιηθεί από τον ΑΟΚ για την ενίσχυση των υλικοτεχνικών υποδομών των δύο τμημάτων, τα οποία μετέχουν στους ομίλους Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο ΑΟΚ θα προβάλλει το σήμα της Energean στη διάρκεια των αγώνων των τμημάτων βόλεϊ, στον αθλητικό ρουχισμό τους καθώς και μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας που διατηρεί.
Η σχετική σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές υπογράφηκε την Πέμπτη στην Καβάλα από τις διοικήσεις της Energean και του ΑΟΚ, παρουσία στελεχών της εταιρείας καθώς και στελεχών της διοίκησης, προπονητών και αθλητών από τα τμήματα βόλεϊ του ΑΟΚ.

Δρ. Κατερίνα Σάρδη: Χαρά μας και τιμή μας να στηρίζουμε οργανισμούς σαν τον ΑΟΚ

Στο πλαίσιο της διαδικασίας υπογραφής της σύμβασης, η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Managing Director και Country Manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε τα εξής:
«Η παρουσία του ΑΟΚ στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας είναι μακρά και πρωταγωνιστική και, σίγουρα, ο Όμιλος αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητικούς οργανισμούς στην ευρύτερη περιοχή.
Πέραν από τις δεδομένες διακρίσεις με τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες βόλεϊ, ο ΑΟΚ επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο μέσα από τα τμήματα εφήβων, νεάνιδων, παίδων, κορασίδων καθώς και τις ακαδημίες junior, καλλιεργώντας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι στις νέες γενιές και προσφέροντας σημαντικές διεξόδους στην πολύπλοκη καθημερινότητα που η νεολαία μας βιώνει.
Είναι χαρά μας και τιμή μας να στηρίζουμε οργανισμούς με αυτά τα χαρακτηριστικά και προσδοκούμε αυτή η χορηγία να συνδυαστεί και με νέες αγωνιστικές επιτυχίες για τις ομάδες του ΑΟΚ».

Αντώνης Αντωνίου: Η Χορηγία της Energean θα πιάσει τόπο

Ο Αντώνης Αντωνίου, Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Καβάλα, δήλωσε σχετικά:
«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Energean ως Χορηγό των τμημάτων βόλεϊ του ΑΟΚ και ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της που αναγνωρίζουν την προσπάθεια που ο οργανισμός μας καταβάλλει σχεδόν 60 χρόνια τώρα στον αθλητικό χώρο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η Χορηγία της Energean θα πιάσει τόπο και θα μάς δώσει τη δυνατότητα να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει τόσο στα γήπεδα όσο και στην κοινωνία, όπου θέλουμε να προσελκύσουμε στο βόλεϊ ακόμη περισσότερα παιδιά από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή».

Σημειώνεται ότι το βόλεϊ του ΑΟΚ αριθμεί 260 αθλούμενους και αθλούμενες,εκ των οποίων 50 στα ανδρικά τμήματα και 210 στα γυναικεία τμήματα. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Energean στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έχουν ως γνώμονα τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.
Η συγκεκριμένη συνεργασία υπηρετεί τον Στόχο νο.3 για Καλή Υγεία και Ευημερία, Στόχο νο.5 για Ισότητα των Φύλων, τον Στόχο 11 για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες καθώς και τον Στόχο 17 για Συνεργασία για την Επίτευξη των Στόχων.