Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Μείναμε από δυνάμεις…»!

Ο κόουτς της Energean Kavala BC μιλάει για την ήττα – αποκλεισμό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος

Παρά τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος, και την βαριά ήττα στο Αιγάλεω, στο στρατόπεδο της Energean Kavala BC δεν επικρατεί απογοήτευση. Θα ήθελαν βέβαια να είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν την Τετάρτη στην Καλαμίτσα στην ΑΕΚ, όμως απ’ την στιγμή που δεν τα κατάφεραν βλέπουν πλέον το νέο τους ταξίδι στην Αθήνα το Σάββατο, όπου στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής θα αντιμετωπίσουν το Μαρούσι.

Για την ήττα από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης επισήμανε ότι «στην ουσία ήταν ακόμα ένα δυνατό τεστ εν όψει της παρουσίας μας στο πρωτάθλημα. Ο Διαγόρας έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, με πολλές επιλογές στον πάγκο και πιστεύω ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2. Εμάς, απ’ ότι φάνηκε μας βγήκε η κούραση στο 4ο δεκάλεπτο του αγώνα και έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το αποτέλεσμα ήταν βαρύ και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Απλά στο τέλος του αγώνα δεν είχαμε ενέργεια και μείναμε από δυνάμεις. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ που είχαν οι γηπεδούχοι, είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν διαφορά και να κερδίσουν στο άνετα. Αυτό που έχω να πω πάντως είναι ότι δεν έχει σημασία αυτός ο αγώνας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα και το πώς θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι»!

«Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Σε ότι αφορά αυτή την ετοιμότητα, ο κόουτς της Καβάλας επισήμανε ότι «στο μέτρο του δυνατού μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες της Α2. Τα παιδιά σε κάθε παιχνίδι που δίναμε, είτε φιλικό, είτε του κυπέλλου, γινόταν όλο και καλύτεροι και πραγματικά πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπﻨ.

Επιστρέφουν Σκλήβας και Πιεβάλιτσα

Αξίζει να τονιστεί ότι η Καβάλα έπαιξε το Σάββατο χωρίς τον Σκλήβα που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, αλλά και χωρίς τον Πιεβάλιτσα που είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και ο γιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει στην Αθήνα, για προληπτικούς περισσότερο λόγους. Και οι δύο όμως έχουν μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και θα μπουν στο λεωφορείο για την Αθήνα που θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Η ομάδα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα κάνει το ταξίδι προς την πρωτεύουσα, όμως όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στην Ένωση «είναι και αυτά στο παιχνίδι…»!

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Εν τω μεταξύ κυκλοφορούν από χθες οι Κάρτες Διαρκείας, τις οποίες οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν από τα Γραφεία του Συλλόγου. Οι φίλες και οι φίλοι της ομάδας που έχουν ήδη προπληρώσει, παρακαλούνται να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου για να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής.

Διευκρινίζεται ότι έχουν παραμείνει κάρτες διαρκείας των 100 ευρώ μόνον για τα Διαζώματα Β και Γ (Ευθεία), εφόσον όλες οι άλλες έχουν εξαντληθεί κατά την προπώληση.

Πληροφορίες: Γραφεία Συλλόγου ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» Τηλ.: 2510 232422.