Energean Kavala BC: Οι λόγοι της ήττας στο Μαρούσι

Ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης μίλησε για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Α2 Εθνική και το άτυχο αποτέλεσμα

Η έλλειψη συγκέντρωσης σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα καθώς και οι κακές επιλογές ειδικά σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης ήταν σύμφωνα με τον προπονητή της Energean Kavala BC, οι αιτίες της ήττας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Μαρούσι! Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης μίλησε στο «Kavalapost» για τον αγώνα τονίζοντας εκτός των άλλων ότι «σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, γιατί αν αποσυντονιστούν έστω και για λίγο, χάνονται οι όποιες προσπάθειες έγιναν από την ομάδα»!

«Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος…»

Αναφερόμενος στην έλλειψη συγκέντρωσης ο κόουτς της Ένωσης επισήμανε ότι «κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι το Μαρούσι, που φημίζεται για την ομοιογένεια του και έχει την ίδια τεχνική ηγεσία εδώ και χρόνια, έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά τον στόχο μας. Λίγες φορές καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, γι’ αυτό και μετά το 1ο δεκάλεπτα χάσαμε το προβάδισμα που είχαμε. Γι’ αυτό επίσης δεν μπορέσαμε να ανατρέψουν την εις βάρος μας κατάσταση όσες φορές καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ! Σε κρίσιμα σημείο της αναμέτρησης κάναμε κακές επιλογές και δίναμε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ξεφεύγουν και πάλι, με εύκολα καλάθια. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ότι χτίζαμε με πολύ δυσκολία να γκρεμίζεται με γρήγορα και εύκολα»!

Είδαν τα λάθη στο βίντεο…

Με την επιστροφή της αποστολής από το δεύτερο ταξίδι της στην Αθήνα μέσα σε μια εβδομάδα, και ύστερα από το ρεπό της Κυριακής, η προετοιμασία εν όψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ξεκίνησε με «βιντεοθεραπεία»! Οι παίκτες είδαν τον αγώνα του Σαββάτου και τους επισημάνθηκαν τα λάθη και οι παραλήψεις με προφανή στόχο να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.00 στο «Αλ. Δήμογλου» το Σάββατο και θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.