Κεραυνός Πέρνης: Επέστρεψε ο Χαλπέτης, αποκτήθηκε ο Χατζηκυριάκου

Σε δύο σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης της επιθετικής της γραμμής προχώρησε η νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα της Καβάλας

Έχοντας μόνο έναν βαθμό στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και ένα μικρό σε αριθμό ρόστερ ποδοσφαιριστών που είναι σε θέση να στηρίξουν την προσπάθεια στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Κεραυνος Πέρνης επιχειρεί ένα μεταγραφικό ντεμαράζ αποκτώντας δύο ποδοσφαιριστές που φιλοδοξεί να τον δυναμώσει  στο χώρο της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Γιάννη Μαλαματά, ανακοίνωση την απόκτηση από τον ΑΟΚ του Στέφανου Χατζηκυριάκου και από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου του Κώστα Χαλπέτη.

Ο πρώτος σκόρερ της την περσινή χρονιά

«Από σήμερα στην οικογένεια του Κεραυνού μας… κοντά μας ο Κωνσταντίνος Χαλπέτης (σέντερ φορ). Σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική πορεία», είναι η ανακοίνωση του ΔΣ του περσινού πρωταθλητή της ΕΠΣΚ, για έναν ποδοσφαιριστή που συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία, όντως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας, και ο οποίος στην αρχή της χρονιάς μεταγράφηκε στον Απόλλων Χρυσοχωρίου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

Για να έχει χρόνο συμμετοχής

Για το νεαρό μεσοεπιθετικό του ΑΟΚ, η ανακοίνωση της Πέρνης αναφέρει «και ο Στέφανος Χατζηκυριάκου (χαφ) στην οικογένεια του Κεραυνού μας. Έπαιζε στον ΑΟ Καβάλας. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική πορεία»! Ο Χατζηκυριάκου δεν κατάφερε να βρει μια θέση στη βασικό σχήμα του ΑΟΚ, προερχόμενος πέρσι από τον Ηρακλή Καβάλας και παρά το γεγονός ότι ανανέωσε φέτος την συνεργασία, θέλησε να μεταπηδήσει, ως δανεικός, σε μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.