Α’ ΕΠΣΚ: Δεκτή η ένσταση του Ολυμπιακού Καβάλας, κερδίζει (στα χαρτιά) 3-0 τη Ν. Πέραμο

Ο Βρασίδας τιμωρείται επιπλέον με αφαίρεση 3 βαθμών για την 5η αλλαγή που έκανε – Πρόστιμο 100 ευρώ στον Ολυμπιακό Καβ. λόγω της απουσίας προπονητή

Μετά και την εισήγηση της Νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Καβάλας τιμώρησε (όπως ήταν αναμενόμενο) τον Βρασίδα Ν. Περάμου για την 5η αλλαγή ποδοσφαιριστή που έκανε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του, στο γήπεδο Κωτσάλου, με τον Ολυμπιακό Καβάλας. Η γηπεδούχος ομάδα κατέθεσε ένσταση και η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε να της κατακυρώσει τον αγώνα (που έληξε με 1-4) με 3-0 και παράλληλα να τιμωρήσει τον Βρασίδα με αφαίρεση 3 βαθμών, όπως ακριβώς προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Παράλληλα η ΕΠΣΚ τιμώρησε με πρόστιμο 100 ευρώ τον Ολυμπιακό Καβάλας μετά την ένσταση που κατέθεσε από τη μεριά του ο Βρασίδας Ν. Περάμου, επειδή οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν στον πάγκο τους ως προπονητή μέλος του συνδέσμου προπονητών, όπως είναι υποχρεωμένα τα σωματεία της Α’ κατηγορίας να έχουν. Η ποινή που προβλέπεται, από τους κανονισμούς σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι το προαναφερόμενο πρόστιμο.

Οι ποινές

Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι οι εξής:

– Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση της 16/11/2018, εξέτασε και έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου Βρασίδας Ν. Περάμου σε βάρος του σωματείου Ολυμπιακού Καβάλας, καθώς θεωρεί ότι το σωματείο Ολυμπιακός Καβάλας παραβίασε τις διατάξεις του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.
–  Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση της 16/11/2018, εξέτασε και έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου Ολυμπιακού Καβάλας σε βάρος του σωματείου Βρασίδας Ν. Περάμου, καθώς θεωρεί ότι το σωματείο Βρασίδας Ν. Περάμου παραβίασε τις διατάξεις του ΚΑΠ και ως εκ τούτου κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός Καβάλας – Βρασίδας Ν. Περάμου υπέρ του ενιστάμενου σωματείου, Ολυμπιακός Καβάλας, με σκορ 3-0. Αφαιρούνται, δε, τρεις βαθμοί (-3) από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας περιόδου από το υπαίτιο σωματείο, Βρασίδας Ν. Περάμου.

Τιμωρίες παραγόντων

Κατά τα άλλα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΚ τιμώρησε παράγοντες 3 σωματείων.
– Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ με αναστολή ο πρόεδρος του σωματείου Ατρόμητος Χαλκερού Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης. Επίσης, τιμωρήθηκε με ένα αποκλεισμό εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους.
– Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, με αναστολή ο παράγοντας του σωματείου Κεραυνός Καλλιράχης Βασίλειος Αντάρτης.
– Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Δόξα Θεολόγου Εμμανουήλ Τσιλογεώργης.