Νέστος Χρυσούπολης: Όλα καλά στην εγχείρηση του Φίλιππου Τζαπέγια

Επιτυχημένη η εγχείρηση του δυναμικού αμυντικού χαφ της ομάδας της Χρυσούπολης, στον αστράγαλο, στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/11) στο Νοσοκομείο της Καβάλας η εγχείρηση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του Φίλιππου Τζαπέγια στο πόδι! Ο άτυχος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο του ποδιού του, περίπου 10 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα του Νέστου στο Παραλίμνιο με τον τοπικό Απόλλωνα, που έληξε με νίκη της ομάδας της Χρυσούπολης με 0-1 με γκολ του Ν. Μελισσόπουλου στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε μια κόντρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή χτύπησε στον αστράγαλο και όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα!

«Περαστικά σου Γίγαντα…»

Μετά το τέλος της εγχείρησης, που έγινε την επόμενη ημέρα του τραυματισμού, η διοίκηση του Νέστου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της και ευχαριστεί την ορθοπεδική κλινική και το Νοσοκομείο της Καβάλας για την κινητοποίηση τους. Αναλυτικά: «Μετά από μια πολύωρη επέμβασή όλα πήγαν καλά για τον Φίλιππο μας. Διοίκησή, παίχτες, φίλαθλοι είναι στο πλευρό του. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας. Επίσης ευχαριστούμε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το τμήμα ορθοπεδικής κλινικής για την άμεση κινητοποίηση του για τον Φίλιππο μας. Περαστικά σου Γίγαντα»!

Ευχές και από τον Αετό Οφρυνίου

Ευχές για γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα εξέφρασε και η προηγούμενη ομάδα του Τζαπέγια, ο Αετός Οφρυνίου, από τον οποίο αποχώρησε (μαζί με τον αδελφό του) το καλοκαίρι για να μεταγραφεί στο συγκρότημα της Χρυσούπολης. Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Αετού Οφρυνίου εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση στον Φίλιππο Τζαπέγια και καλή επιστροφή στα γήπεδα»!

Χρόνος αποθεραπείας τουλάχιστον 2 μήνες…

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο χρόνος αποκατάστασης του τραυματισμού του Τζαπέγια φτάνει τους δύο μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να μπει και πάλι στις προπονήσεις τον Φεβρουάριο. Όλα αυτά βέβαια κάτω από τις καλύτερες προοπτικές, μιας και ο τραυματισμός στον αστράγαλο είναι αρκετά σοβαρός και είναι απαραίτητο η αποκατάσταση να είναι πλήρης και άκρως επιτυχημένη.

Επιστρέφουν τρεις παίκτες

Αν μη τι άλλη η απώλεια του δυναμικού αμυντικού χαφ του Νέστου, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, είναι σημαντική μιας και απ’ την αρχή της χρονιάς ήταν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας. Το συγκρότημα της Χρυσούπολης όμως είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει μπροστά ξεπερνώντας τις δυσκολίες και τις απώλειες που παρουσιάζονται, ακόμα και αν αυτές θα υπάρχουν για αρκετό καιρό. Πάντως από το επόμενο παιχνίδι, με τον Ορφέα Ξάνθης στην Χρυσούπολη, δεν θα υπάρχουν μόνο απουσίες αλλά και επιστροφές μιας και (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους οι Παπαδόπουλος, Γουντσίδης και Μκρτσιάν, που για διαφόρους λόγους δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια.