Ταεκβοντό Καβάλας: 13 αθλητές, 7 μετάλλια στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ [Φωτογραφίες]

Ακόμα μια εξαιρετική παρουσία του συλλόγου της Καβάλας στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, όπου συμμετείχαν 1135 αθλητές από 108 αθλητές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη στο Κωνταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι Ταεκβοντό της Βορείου Ελλάδος και διαγωνίστηκαν συνολικά 1135 αθλητές από 108 συλλόγους.

Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της χρονιάς, βαρύνουσας σημασίας, μιας και οι αθλητές που θα διακριθούν σε κάθε κατηγορία θα αποτελέσουν την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχε με 13 αθλητές, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή παρουσία στα βάθρα των νικητών, με 2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κεφαλίδης Δημήτρης και Δεϊρμετζόγλου Χαράλαμπος, δεύτερη θέση οι Αντωνιάδης Κίμωνας, Ιωάννου Πασχάλης και Λουτσίδου Έλενα και τρίτη θέση οι Αρσενούδης Κωνσταντίνος και Αρσενούδης Απόστολος . Στην συγκεντρωτική κατάσταση με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν και στα τρία προκριματικά πρωταθλήματα ΕΤΑΒΕ προκρίνονται οι Πασχάλης Ιωάννου και Λουτσίδου Έλενα.

Στην διοργάνωση επίσης συμμετείχαν οι Άγγης Παναγιώτης, Καρακίτης Δημήτρης, Καρακίτης Θεόδωρος, Λαμπαδίτης Γιώργος και Βουζούκης Κωνσταντίνος. Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής χρονιάς 2018 και συγχαίρει τους αθλητές για την επίδοσή τους, την συνέπεια και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν σε όλες τις διοργανώσεις. Το βλέμμα τώρα στραμμένο στην επόμενη χρονιά και στις επόμενες αγωνιστικές αναμετρήσεις.