Energean Kavala BC: Έπαιζε το Σάββατο, επέστρεψε την Δευτέρα…

«Περιπέτεια» το ταξίδι της επιστροφής της αποστολής της ομάδας της Καβάλας από την Κω, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών

Δεν έφτανε η στεναχώρια και η απογοήτευση από την κακή εμφάνιση και τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, για την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, ήρθε και η ταλαιπωρία στο ταξίδι της επιστροφής από την Κω! Η αποστολή της Energean Kavala BC που αγωνίστηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου με τον Ιπποκράτης στο όμορφο νησί της Δωδεκανήσου, γύρισε στην βάση της στις 9 το πρωί της Δευτέρας, μιας και λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκε η πτήση από την Κω προς την Αθήνα, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός του ταξιδιού της επιστροφής και ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Έτσι η ομάδα αναγκάστηκε να ταξιδέψει με την μεσημεριανή πτήση στο «Ελ. Βενιζέλος» και να παραμείνει στην πρωτεύουσα την Κυριακή για να πάρει την πρώτη πτήση για την Καβάλα νωρίς το πρωί της Δευτέρας!

Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Τα προβλήματα και ο Χαρίσης…»

Μιλώντας για τον αγώνα με τον Ιπποκράτη ο τεχνικός της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης τόνισε ότι «για ακόμα μια φορά δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σ’ ένα δυνατό και απαιτητικό παιχνίδι όπως αυτό του Σαββάτου. Τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Εκτός από τα προβλήματα στην προετοιμασία και την απουσία του Σκλήβα, δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Χαρίση που μας έκανε μεγάλη «ζημιά» σε επίθεση και άμυνα». Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω γαστρεντερίτιδας έμεινε στην Καβάλα ο Σκλήβας, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Ετιζόνα δεν προπονήθηκε κανονικά σε όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος για το 2018, που θα είναι κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων το Σάββατο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», όπου είναι «καταδικασμένη» να διεκδικήσει τη νίκη και να σταματήσει την «ελεύθερη πτώση» στον βαθμολογικό πίνακα που την έφερε πλέον στην τελευταία θέση!