ΑΟΚ – Kyokushin Karate: Πολύωρες , δυναμικές και έντονες εξετάσεις ζωνών [Φωτογραφίες]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις ζώνης και απόκτησης μαύρης ζώνης και 1ου Dan από τους τους μαθητές των 4 τμημάτων της σχολής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις ζώνης για τους μαθητές της σχολής Kyokushin Karate Kavala-Μαχητικές Τέχνες/ΑΟ Καβάλα καθώς και οι εξετάσεις για την απόκτηση της μαύρης ζώνης και του 1ου Dan από τους αθλητές της οργάνωσης μας Honkyokushin Hellas!

Μετά από πολύωρες , δυναμικές και έντονες εξετάσεις των τεσσάρων τμημάτων Kyokushin Karate της σχολής, οι μικροί και μεγάλοι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόκτησαν το επόμενο επίπεδο kyu ενώ παράλληλα διεξήχθησαν οι εξετάσεις για τον βαθμό του Shodan για 6 αθλητές της οργάνωσης της .

Η σχολή συγχαίρει την αθλήτρια της Κατερίνα Σωτηροπούλου για την απόκτηση της μαύρης ζώνης μετά από μια πορεία οχτώ ετών καθώς και τους αθλητές του Fdf Dojo Χρήστο Βασιλειάδη, Λάζαρο Χατζηναούμ, Μαρία Τσατινιάν, Μαρίνα Δεληγιάννη και Τζένη Χαραλαμπίδου για την επιτυχία τους . Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή του dojo Φιλίππων Ανέστη Μπαρμπούτη για την άψογη προετοιμασία και το για το επίπεδο των αθλητών του!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατέκτησαν το επόμενο kyu και στα παιδιά που πήραν την μαύρη ζώνη , συμπληρώνοντας έτσι τον πρώτο μεγάλο κύκλο τους στις Πολεμικές Τέχνες!

Η σχολή Kyokushin Karate Kavala-Μαχητικές Τέχνες/ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί ακόμη τους εκπαιδευτές της Ραφαέλα Τσακίρη, Λία Βακιπούλου και Πέτρο Ζιγδέλη για την βοήθεια τους στην διαδικασία των εξετάσεων! Εύχεται σε όλους τους μαθητές της, στους γονείς και φίλους μας καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος! OSU!