Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στους τελικούς του 19ου 6 x 6 των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας

Ο αρχηγός της Εθνικής του Euro 2004 θα βρεθεί το Σάββατο στα γήπεδα Goal Of Five στα Σφαγεία

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro του 2004 στην Πορτογαλία και νυν Ευρωβουλευτής Θόδωρος Ζαγοράκης, θα παραβρεθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στην τελική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 6 x 6 των δημοτικών σχολείων της Καβάλας, που φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια ζωής. Ο Καβαλιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αγοριών και των κοριτσιών που προκρίθηκαν με τις ομάδες των σχολείων τους και θα τιμήσει στο τέλος, στα γήπεδα Goal Of Five στα Σφαγεία. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Τους τελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, έχει δημιουργήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελείται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές (ανάμεσα τους γνωστά ονόματα του χώρου), που ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα, απ’ όλη την Ελλάδα, για την διενέργεια φιλικών αγώνων που έχουν αποκλειστικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τα ζευγάρια της τελικής φάσης του 19ου πρωταθλήματος 6 x 6 των δημοτικών σχολείων της Καβάλας αναμενόταν να αναδειχτούν από τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη (27/2).

Η τελική φάση είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, όμως μετατέθηκε για μια ημέρα νωρίτερα λόγω της διεξαγωγής της Αλφαβητοπαρέλασης, που με την σειρά της είχε οριστεί για την προηγούμενη Κυριακή (24/2) αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.