Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Έτοιμος να ζήσει το «Αμερικάνικο όνειρο»

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής εντάχθηκε στην ομάδα «Phenomenal Boxing» του Θανάση Μιχαλούδη στο Λος Άντζελες και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψει εκεί με στόχο να δείξει τις δυνατότητες του, κι αν πείσει να επιστρέψει στις ΗΠΑ ύστερα από τέλος των μαθητικών του υποχρεώσεων

Έτοιμος να ζήσει το «Αμερικάνικο όνειρο» και να ανοίγει τα φτερά του στις ΗΠΑ είναι ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης. Η Καβαλιώτης πρωταθλητής Χατζηιωαννίδη θα είναι το νέο μέλος της ομάδας του Θανάση Μιχαλουδη και ιδιοκτήτη του «Phenomenal Boxing» στο Los Angeles και μόλις κλείσει τα 18 του χρόνια θα πετάξει μέσα στον Μάρτιο για 15 μέρες δοκιμαστικά και αν όλα πάνε καλά, μόλις τις τελειώσει τις σχολικές του υποχρεώσεις θα φύγει μόνιμα με σκοπό το όνειρο. Ο Θανάσης Μιχαλούδης και η ομάδα του φαίνεται να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις των Ελλήνων αθλητών και συνεχίζουν να δίνουν ευκαιρίες σε νέα ταλέντα από την χώρα μας, όπως είναι ο Τσοχαταρίδης.

«Υπόσχομαι να πετύχω, κι αυτή τη φορά, τον στόχο μου»

Σε ανάρτηση του στο fb ο «TMF» ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν και τον στήριξαν σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία που διάλεξε και του δίνουν την δυνατότητα να κάνει ένα σημαντικό βήμα παραπάνω στην καριέρα του. «Καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την ψυχή για τις ευχές που δέχτηκα ήταν πραγματικά τόσες μα τόσες πολλές. Δεν πιστεύω να υπάρχει πιο ωραίο δώρο γενεθλίων από αυτό. Μια ευκαιρία που το ονειρευόμαστε όλοι εμείς οι αθλητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον Θανάση Μιχαλουδη που με ξέρει από τα πρώτο μου βήματα στο χώρο και μου δίνει αυτή την τεράστια ευκαιρία σε λίγες μέρες να πετάξω για Αμερική. Επίσης όλη την ομάδα μου που με στηρίζει τόσα χρόνια και μαζί κάναμε τόσες επιτυχίες. Τον δάσκαλο μου τον Τάσο Χατζηιωαννιδη, τον Γιάννη Κοστικιαδη από Recreation Team, τους  φυσιοθεραπευτές μου Χρήστο και Κλεάνθη Μποζη, το βράχο μου την μητέρα μου την Personal Trainer μου Χριστίνα Παπαδοπούλο. Όλους τους χορηγούς μου που πίστεψαν σε μένα από τα πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ηλικία 13 ετών (Σάκης Ιωσηφιδης, Γεώργιος Δημητριάδης, Πέτρος Καλαντάρογλου και Παντελής Μυλωνιδης).

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη σας και την αγάπη σας που μου δείχνεται τόσα χρόνια. Υπόσχομαι για άλλη μια φορά να βάλω τα δυνατά μου και να πετύχω και αυτό τον στόχο που λέγεται… “American Dream”».