ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας: 4ος στη γενική κατάταξη του διασυλλογικού Κ 18 ΑΜΘ

Πρώτη θέση ανάμεσα στους ομίλους της Καβάλας με 8 μετάλλια και 105 βαθμούς στο σύνολο

H ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τη συνολική βαθμολογία των 21 συλλόγων που πήραν μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε το Σάββατο 6/4/2019 στη  Δράμα. Σύμφωνα μ’ αυτά, ο Φίλιππος Καβάλας κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη  με σύνολο 105 βαθμούς και την 1η θέση στο Νομό Καβάλας.

Μεγάλες επιτυχίες, σπουδαίες διακρίσεις, ατομικά ρεκόρ και προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που διέκριναν τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΟΚΑΦ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – κορασίδων Κ18 που έγινε στην Δράμα.

Οι 17 αθλητές αθλήτριες του ΟΚΑΦ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο, κατακτώντας 8 μετάλλια (6 ατομικά και 2 ομαδικά). Επίσης  πολλοί  αθλητές κατετάγησαν μέσα στην οκτάδα των αγωνισμάτων τους. Γι’ αυτό και με ανακοίνωση της η διοίκηση τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια!

Αυτοί που ανέβηκαν στο βάθρο

Οι αθλητές που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο είναι:

  1. Καρυωτίδης Ιωάννης: Χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν με ατομικό ρεκόρ 14.24, χρυσό μετάλλιο στο μήκος με ατομικό ρεκόρ 6.96 μ
  2. Παρσαλίδης Μιχαήλ: Χρυσό μετάλλιο στα 3000 μ, χάλκινο στα 1500 μ.
  3. Μισκάκης Χρήστος: Ασημένιο μετάλλιο στη Σφαιροβολία με ατομικό ρεκόρ 15.76 μ.
  4. Κουτσουμανή Νίκη: Χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ με χρόνο 27.01. Η Νίκη να σημειώσουμε είναι του 2004.
  5. Ασημένιο μετάλλιο στα 4 x 100 Κορασίδων με Λεβεντοπούλου – Κυριακίδου – Μπανάσα-Κουτσουμανή
  6. Ασημένιο μετάλλιο στα 4 x 400 Παίδων με Καλογιάννη – Τσαλμά – Παρασκευόπουλος-Λαλίκος.

Ο σύλλογος εκφράζει πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές που είναι πάντα κοντά στους αθλητές, την Εύη Παπουτσή, την Ρούλα Μαυρομάτη, τον Σάββα Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Ασλανίδη. Επίσης ευχαριστεί και τους γονείς που παραβρέθηκαν στο στάδιο και βοήθησαν στα μέγιστα.