Δήμος Παγγαίου: Οι… καλύτεροι γυμνάζονται στο στάδιο της Ελευθερούπολης

Στη σύγχρονη εγκατάσταση θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «γυμνάζομαι με τους καλύτερους» στο οποίο συμμετέχουν επιλεγμένοι αθλητές και αθλήτριες της Ομοσπονδίας Στίβου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου προτίθεται να συνδιοργανώσει προπονητική συνάντηση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 10.30) με συμμετέχοντες όλους τους επιλεγμένους αθλητές-τριες  της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και τους προπονητές τους.

Η υλοποίηση του προγράμματος «γυμνάζομαι με τους καλύτερους» των επιλεγμένων αθλητών – τριών της ομοσπονδίας μας μεταφέρεται στην Ελευθερούπολη για τους αθλητές-τριες της ΕΑΣ Αν Μακεδονίας Θράκης.

Η πρωινή δράση θα ξεκινήσει στις 10.30 έως τις 13.00.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα για το σύνολο των συμμετεχόντων ( περίπου 100 ).Ο απογευματινός κύκλος θα ξεκινήσει στις 16.00 έως τις 18.30.Μετά τον απογευματινό κύκλο θα δοθεί σνακ και μετά αναχώρηση για τους τόπους Διαμονής  των συμμετεχόντων.

Για τον συντονισμό της δράσης μαζί με τους τεχνικούς υπευθύνους του προγράμματος του ΣΕΓΑΣ, τον τεχνικό σύμβουλο Αναστάσιο Μωυσιάδη θα συμμετέχουν η τομεάρχης δρόμων και εμποδίων Ιωάνν Σιώμου, ο τομεάρχης δρόμων αντοχής Δημήτρης Θεοδωρίδης καθώς και οι υπεύθυνοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί από τους υπόλοιπους τομείς. Θα παραβρεθούν επίσης οι επί πολλά έτη πρωταθλητές μας Κωνσταντίνος Δουβαλίδης στα 110 εμπόδια και Κωνσταντίνος Μπανιώτης νυν προπονητής στο ύψος .

Τον συντονισμό εκ μέρους του Δήμου Παγγαίου θα έχει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Χρήστος Μποσμπότης.