All Star Game Εργασιακού Μπάσκετ: Οι καλύτεροι ήταν εκεί… [Φωτογραφίες]

Τα «αστέρια» του πρωταθλήματος – θεσμός στο δήμο Καβάλας πρόσφεραν όμορφο θέαμα στη γιορτή του μπάσκετ στο «Αλ. Δήμογλου»

Όμορφο θέαμα και εντυπωσιακές ενέργειες, δείγμα του ότι η… τέχνη του μπάσκετ δεν ξεχάστηκε άσχετα αν πέρασαν τα χρόνια, παρουσιάστηκε στο All Star Game του 4ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/4) στο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας. Οι καλύτεροι του θεσμού, έτσι όπως αναδείχτηκαν από τις ψήφους των ίδιων των συμμετεχόντων, συμμετείχαν σ’ αυτή τη γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την 2η χρονιά της παρουσίας του πρωταθλήματος στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας.

Οι ομάδες

Οι ομάδες χωρίστηκαν στους All Stars του 1ου και του 2ου ομίλου και ήταν απαρτίζονταν από τους εξής:

1ος Όμιλος: Βαζαίος Κ. (Coca Cola), Κητής Κ. (Εκπαιδευτικοί), Αμπελακιώτης Ν. (Επιμελητήριο), Φουρτούνας Σ. (Επιμελητήριο), Μπανάσας Α. (Coca Cola), Παπαδόπουλος Ο. (Ελευθ. Επαγγελματίες), Σαρούδης Π. (Γιατροί), Γκαβανάς Αθ. (Στρατιωτικοί), Παναγιωτίδης Λ. (Επιμελητήριο), Κοσμίδης Γ. (Επιμελητήριο), Ζορμπαλάς Γ. (Στρατιωτικοί), Φουρτούνας Θ. (Επιμελήτήριο). Προπονητές: Γεωργιάδης Κ., Οζγουρίδης Δ.

2ος Όμιλος: Παπαφωτίου Γ. (Φαρμακοποιοί), Καλαντζής Κ. (Δικηγόροι / Ιδιωτ. Υπάλληλοι), Μπιλμπίλης Α. (Αστυνομικοί), Σωτηρόπουλος Γ. (Δικηγόροι / Ιδιωτ. Υπάλληλοι), Σωτηριάδης Δ. (Λευκοσιδηρουργία), Στρατηλάτης Ν. (Φοροτεχνικοί / Οικονομολόγοι), Ράμμος Φ. (Λευκοσιδηρουργία), Πενταζίδης Ν. (Καβάλα Όιλ), Κάτσικας Σπ. (Καβάλα Όιλ), Μυτικόπουλος Χ. (Αστυνομικοί), Μόμτσος Γ. (Λευκοσιδηρουργία), Λογοθέτης Κ. (Γυμναστές / Τραπεζικοί). Προπονητές: Τολιάδης Στ., Παπαδόπουλος Λ.

Αν και το τελικό σκορ δεν είχε καμία αξία, νικητές αναδείχτηκαν οι All Stars του 2ου ομίλου με 77-72, διατηρώντας το προβάδισμα στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τα 10λεπτα του αγώνα ήταν 6-18, 30-37, 49-53 και 72-77.

Διαγωνισμός Τριπόντων

Στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, όπου συμμετείχαν συνολικά 9 αθλητές. Νικητής αναδείχτηκε ο Πενταζίδης, που στην 2η θέση της διαδικασίας πέτυχε 7 πόντους, έναν περισσότερο από τον Σωτηρόπουλο που πήρε την 2η θέση, ενώ ο Βέργος σημείωσε 5 πόντους.

Στο τέλος του αγώνα οι αθλητές που πήραν τις 3 πρώτες θέσεις πήραν τιμητικές πλακέτες από τους διοργανωτές, με το Νίκο Πενταζίδη να παραδίδει την δικιά του στην σύζυγο του προσφάτως εκλιπόντος Λευτέρη Γεωργακόπουλου, το όνομα του οποίου φέρει πλέον το Εργασιακό πρωτάθλημα της Καβάλας.

Τα μετάλλια στους συμμετέχοντες, οι περισσότεροι από τους οποίους ανέβηκαν στο βάθρο με τα παιδιά τους, έδωσε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου.