ΑΟΚ – Βόλεϊ: Επέστρεψε στον ΑΟΚ η Άννα Τσουκαλά

Η 21χρονη πασαδόρος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας που θέλει και φέτος να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2 Εθνική

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 και την προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής, προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟΚ. Ένα δικό της κορίτσι, που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει στη βάση της. Πρόκειται για την 21χρονη πασαδόρο Άννα Τσουκαλά, η οποία αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η δική μας Άννα Τσουκαλά, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η 21χρονη πασαδόρος έφυγε από την ομάδα μας το 2016 για να αγωνιστεί στους Μακεδόνες Αξιού, την σεζόν 2016-2017. Την επόμενη σεζόν (2017-2018) πήρε μεταγραφή στον ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) αγωνιζόταν με την πράσινη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Άννα καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του ΑΟΚ».