OKAΦ: Έλαμψε στο Πανελλήνιο Παίδων ο Γιάννης Καριωτίδης

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής ήταν «χρυσός» στο τριπλούν και «χάλκινος» στο μήκος και συμπεριλήφθηκε στην Εθνική παίδων για το Βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης

Με μεγάλες επιτυχίες , εμπειρίες και πολλή αισιοδοξία για το μέλλον, επέστρεψε η αποστολή του ΟΚΑΦ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κ18 που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων 4-5 Ιουλίου.

Ο Γιάννης Καριωτίδης γέννημα θρέμμα του ΟΚΑΦ κατάφερε να στεφθεί πρώτος Πανελληνιονίκης στο Τριπλούν με επίδοση 14.75 μ. και τρίτος Πανελληνιονίκης στο Μήκος με 6.84 μ . Ο σύλλογος του με ανακοίνωση που εξέδωσε έδωσε πολλά συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο όσο και στην προπονήτρια Εύη Παπουτσή που είναι πάντα δίπλα του. Το γεγονός ότι ο Γιάννης εντάχθηκε στην Εθνική ομάδα παίδων, ήταν κάτι που χαροποίησε τους πάντες στο σύλλογο, που θα τον καμαρώσει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 13-14/7/2019.

Απ’ εκεί και πέρα ο Χρήστος Μισκάκης ήταν 7ος Πανελληνιονίκης στη σφαιροβολία με ατομικό ρεκόρ 15.28. Στο ίδιο αγώνισμα είχαμε και την αξιοπρεπή συμμετοχή του Θανάση Ιωαννίδη. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ιωαννίδης μαζί με την Γεωργία Φλώρου ήταν οι αθλητές που έφεραν την «άνοιξη» στις ρίψεις της Καβάλας, φυσικά με τη συμβολή και του προπονητή τους Σάββα Ιωαννίδη.

Η Κουτσουμανή Νίκη αν και ΠΚ/Α πέρασε στον τελικό των 200 μ. με ατομικό ρεκόρ 26.41.Κατέλαβε την 15η θέση με χρόνο 26.58 και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμη για το δικό της Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καβάλα 13-14/7.

Ο Απόστολος Λαφαζανίδης έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό του Τριπλούν όπου και κατέλαβε την 12η θέση.

Η ομάδα 4×400 με πρώτη χρονιά παίδες όλοι 2003 άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με (Παπάζογλου-Τσάλμα-Παρασκευόπουλο-Λαλίκο) κατέλαβε την 11η θέση με ατομικό ρεκόρ 3.34.07, ενώ είχαμε και πολύ καλή εμφάνιση με την 4×100 με (Λαφαζανίδη-Παρασκευόπουλο-Καλογιάννη- Λαλίκο)

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν και οι Στρατηγούλα Μπανάσα στο τριπλούν, ο Τριαντάφυλλος Καλογιάννη στα 200 μ., η Φανή Κυριακίδου στα 200 μ, και η Πηνελόπη Λεβεντοπούλου στο Μήκος. Οι δύο τελευταίες είναι ΠΚ/Α. Επίσης αξιοπρεπή εμφάνιση είχε και η ομάδα 4×100 κορασίδων με τις Λεβεντοπούλου-Κυριακίδου-Μπανάσα-Κουτσουμανή.