ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ενεργό ρόλο στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Μπάμπης Παναγιωτίδης θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ΠΑΕ και τμημάτων υποδομών

Ενεργό ρόλο στην λειτουργία των τμημάτων υποδομής θα έχει η ΠΑΕ ΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνει για αναβάθμιση της ποιότητας τω προπονήσεων κα ανάδειξης – αξιοποίησης των ταλέντων της περιοχής. Συνδετικός κρίκος μεταξύ της ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής θα είναι ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Μπάμπης Παναγιωτίδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, όπου επίσης γίνεται γνωστό ότι ο αγιασμός για τη νέα χρονιά θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, ο ρόλος της θα είναι ακόμη περισσότερο πιο ενεργός και ουσιαστικός στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής δίνοντας μάλιστα ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προπονήσεων, την ανάδειξη-αξιοποίηση των ταλέντων και γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας τους. Μάλιστα η συγκεκριμένη ημερομηνία θα αποτελέσει την επίσημη έναρξη των προπονήσεων που θα διεξάγονται καθημερινά από τις 17:30 στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ, στην περιοχή του Περιγιαλίου ενώ ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Παράλληλα ενημερώνει ότι εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, στα τμήματα υποδομής θα είναι ο Μπάμπης Παναγιωτίδης με την ιδιότητα του, υπεύθυνου-Εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Υπενθυμίζει ότι όσα παιδιά επιθυμούν να εγγραφούν στην ακαδημία μπορούν να απευθύνονται στους Μπάμπη Παναγιωτίδη (Υπεύθυνος-Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος – τηλ. 6972-318.300), Βαγενά Αντώνη (Επικεφαλής τεχνικού επιτελείου – τηλ. 6972-103.630), Κυρανούδη Άγγελο (Τεχνικός διευθυντής – τηλ. 6937-284.443), ενώ θυμίζουμε ότι το τεχνικό επιτελείο πλαισιώνουν και οι προπονητές Αλέξανδρος Μελισσόπουλος και Κυριάκος Φουρκαλάς».