Καβάλα BC: Ο Σωτήρης Ζώτος στην Εθνική Εφήβων

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού αθλητή με την φανέλα της ανδρικής ομάδας, κίνησαν το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού προπονητή

Στην Εθνική Εφήβων κλήθηκε ο νεαρός αθλητής μας της Καβάλα BC Σωτήρης Ζώτος και θα πάρει μέρος στο Τουρνουά Εφήβων της ΕΟΚ που θα διεξαχθεί στην Παραμυθιά (27-29/9).

Ο Ζώτος «ανέβηκε» φέτος στην ανδρική ομάδα της Ένωσης, από το εφηβικό τμήμα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και στα επίσημα (για το κύπελλο Ελλάδος). Οι εμφανίσεις του αυτές δεν έμειναν απαρατήρητες από τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι «για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας και στα Τμήματα Υποδομής, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά, τη επιμονή, την υπομονή και το ταλέντο των αθλητών φέρνουν πάντοτε ανάλογα αποτελέσματα! Σωτήρη Ζώτο, συγχαρητήρια. Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια».

Γεύμα στην «Κυρά Βαγγελιώ»

Εν τω μεταξύ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2019-2010 η Διοίκηση της Energean Kavala BC παρέθεσε δείπνο σε παίκτες, προπονητές και ιατρικό team, στην γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης μας Κυρά – Βαγγελιώ!

Κατά την διάρκεια του δείπνου δόθηκε η ευκαιρία μέσα σε ένα άνετο και όμορφο κλίμα να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να συσφίξουν τις σχέσεις τους, πράγμα το όποιο είναι απαραίτητο για την συνέχεια!