Ο «κυρ Αλέκος» στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟΚ

Ο γνωστός stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας μαζί με τον Θανάση Παπαγεωργίου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Περιγιάλι χαρίζοντας στα μικρά παιδιά γέλιο μέχρι δακρύων

Την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 επισκέφθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου οι γνωστοί ανά το Πανελλήνιο κωμικοί stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας (σ. σ. ο γνωστός και… «κυρ Αλέκος» για τους περισσότερο μυημένους) και Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ήταν μεγάλη η έκπληξη για τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας καθώς αρκετοί απ’ αυτούς τους γνώριζαν μόνο μέσα από τις διαδικτυακά κανάλια.

Οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν – συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους ελπιδοφόρους παίκτες , χαρίζοντας πολύ γέλιο – μέχρι κλάματος – ώσπου να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις μας , ενώ τεχνικός της παρέας των δύο εξαίρετων φίλων μαγνητοσκοπούσε την παρουσία τους στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 .

Με ανακοίνωση της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟΚ ευχαρίστησε από καρδιάς τους δύο ηθοποιούς που παρά το γεμάτο πρόγραμμα τους και τις υποχρεώσεις που είχαν στην πόλη της Καβάλας αφιέρωσαν μία ώρα προκειμένου να δώσουν χαρά στους αθλητές της.