ΛΦ Καβάλας προς Haditaghi: Μην αποσύρεις το ενδιαφέρον σου για την  ΠΑΕ ΑΟΚ

Ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλών που καλεί τον Καναδοιρανό να καταθέσει πρόταση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και την ΠΑΕ να συνεργαστεί μαζί του

Μήνυμα προς δύο κατευθύνσεις απευθύνει με ανακοίνωση της η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, με αφορμή τον μεγάλο θόρυβο που έχει ξεσπάσει ύστερα από την αρνητική απάντηση της ΠΑΕ ΑΟΚ στην πρόταση του Καναδοιρανού επενδυτή. Η ΛΦΚ καλεί τον Άλεξ Χαντιτάτζι να μην αποσύρει το ενδιαφέρον του και να καταθέσει πρόταση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και ταυτόχρονα ζητάει από την διοίκηση της ομάδας να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας έτσι ώστε να ξεκινήσει και η διαδικασία αδειοδότησης στην ΕΕΑ. Καταλήγει μάλιστα κάνοντας αναφορές πιθανότητα διάρρηξης της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας, η οποία όπως τονίζει ανήκει στον κόσμο της και σε κανέναν άλλο.

Η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, καλούμε τον κ. Haditaghi να μην αποσύρει το επιχειρηματικό του ενδιαφέρον και να καταθέσει πρόταση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Από την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ζητούμε να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες σε συνεργασία με τον επενδυτή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία έγκρισης από την ΕΕΑ. Εφόσον γίνουν όλα με μεθοδικό τρόπο και στα πλαίσια της καλής διάθεσης και εμπιστοσύνης, δεν θα διαρραγεί σε καμία περίπτωση η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η ιστορική ομάδα μας δεν ανήκει σε κανένα παρά μόνον στους φιλάθλους της».