Καβάλα 2004: Ανακοίνωσε Κουμλιά και… φιλικά

Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Κουμλιάς – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας καθώς και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια

Την επιστροφή του Γιάννη Κουμλιά στην τεχνική ηγεσία ενός χρόνου, μετά από «διάλλειμα» ενός χρόνου, έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η ομάδα της Καβάλας 2004. Παράλληλα γνωστοποίησε και την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας μέσα στο μήνα Αύγουστο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά

«Μετά την πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 και της καλής παρουσίας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας µε προπονητή τον Κουτσοκλένη Ισάακ που έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές µας που είχαν κατακτήσει το εφηβικό πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε µία ανώτερη κατηγορία, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την συνέπεια τους, την προσπάθεια, και την αγωνιστική και αθλητική τους συμπεριφορά.

  • Για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανακοινώνουμε ότι στην ανδρική ομάδα επιστρέφει µεπτά από ένα χρόνο ο Γιάννης Κουμλιάς, ένας προπονητής που δούλεψε και στο παρελθόν κοντά µας µε µμεγάλη επιτυχία, και πιστεύουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος.
  • Ευχόμαστε στον Παύλο Κουτσογιαννάκη, ένα αθλητή που ξεκίνησε από την ακαδημία µας, καλή πορεία στην νέα του ομάδα.
  • Ορίζουμε έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας την ∆ευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο αθλητικό κέντρο Καβάλα 2004
  • Ανακοινώνουμε τα φιλικά προετοιμασίας για τον µήνα Αύγουστο 8 που είναι τα εξής: με Ηρακλή Καβάλας (8/8), με ΑΕΚ Καβάλας (12/8), με Παγγαίο (19/8), Δόξα Δράμας Β’ (22/8) και με Ν. Καρβάλη (26/8).