ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα…

Την απόκτηση ενός επιθετικού, του Χρήστου Κολλά και δύο τερματοφυλάκων, των Δημήτρη Πολίτη και Ηλία Κυρίτση, ανακοίνωσε η ομάδα

Δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Καβάλας, που καλείται να καλύψει πολύ έδαφος για να συμπληρώσει τα ουκ ολίγα κενά που έχει στο ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κατ’ αρχήν φρόντισε να καλύψει τα… νώτα της με την απόκτηση δύο ικανότατων τερματοφυλάκων, του Δημήτρη Πολίτη και του Ηλία Κυρίτση και στη συνέχεια προχώρησε στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης με τον Χρήστο Κολλά. Οι μαζικές επίσημες ανακοινώσεις, για τις οποίες τόσος λόγος γινόταν το τελευταίο διάστημα στον ΑΟΚ και οι οποίες αναμενόταν με ανυπομονησία από τους φιλάθλους ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας (31/8).

Ο Χρήστος Κολλάς

Με 7 γκολ σε 23 αγώνες, ο Χρήστος Κολλάς έκανε αισθητή την παρουσία του πέρσι στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του νεοφώτιστου Θεσπρωτού. Η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον ΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τον επιθετικό Χρήστο Κολλά.

Ο Χρήστος Κολλάς εντάσσεται στην «οικογένεια» μας έπειτα από την περσινή εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε με την ομάδα του Θεσπρωτού , ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στις πρώτες θέσεις των σκόρερ.

Ο Χρήστος Κολλάς γεννημένος την 1 Μαΐου 1997 διακρίνεται για τον δυναμισμό του και για την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ατρομήτου και ακολούθησαν κατά σειρά η Ερμιονίδα , ο Βύζας Μεγάρων, ο Οπούντιος Μαρτίνου , ο ΝΠΣ Βόλος και οι Άγιοι Ανάργυροι πριν καταλήξει στον Θεσπρωτό».

Ο Δημήτρης Πολίτης

Ο 24χρονος γκολκήπερ προέρχεται από τη Βέροια, στην οποία μεταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πολύπαθο Απόλλωνα Πόντου. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Καβάλα αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πολίτη Δημήτρη. Ο τερματοφύλακας Πολίτης Δημήτρης, γεννημένος 8 Μαρτίου 1995 , παρά το νεαρό της ηλικίας του για την θέση του τερματοφύλακα αριθμεί πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και ακολούθησαν κατά σειρά Ζάκυνθος, τα Χανιά, ο Παναιγιάλειος, ο Πανσερραϊκός , ο Απόλλων Πόντου και η Βέροια».

Ο Ηλίας Κυρίτσης

Μετά το πέρασμα του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της Κύπρου, με τη φανέλα της ΠΑΕΕ Κερύνειας, ο 23χρονος τερματοφύλακας Ηλίας Κυρίτσης επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κυρίτση Ηλία.

Ο Ηλίας Κυρίτσης γεννημένος στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας 14 Οκτωβρίου 1997 ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ατρομήτου και ακολούθησαν οι εξής ομάδες : ‘Άγιος Ιερόθεος , ΑΕ Κηφισιάς , Ιωνικός Νίκαιας , ΑΠΟ Κερατσίνι και τελευταία του ομάδα ήταν η ΠΑΕΕΚ Κύπρου».