ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ενίσχυση στην άμυνα με Φώτη Παντεκίδη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ

Μια ακόμα προσθήκη στην αμυντική γραμμή ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης (3/9) η ομάδα της Καβάλας. Ο ΑΟΚ απέκτησε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Φώτη Παντεκίδη, που πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Τρίγλιας. Ο Παντεκίδης είναι κεντρικός αμυντικός και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Παντεκίδη.

Ο Φώτης Παντεκίδης γεννημένος 2 Απριλίου το 1997, είναι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ και αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του.

Ακολούθησαν διαδοχικά οι δανεισμοί του σε Αιγινιακό, Μακεδονικό και ΑΠΕ Λαγκαδά. Ως ελεύθερος μετακινήθηκε την περίοδο 18/19 στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την περσινή περίοδο στην Τριγλία».