Energean Kavala BC: Ζωντανά στο «Apollon TV» ο αγώνας με τον Απόλλων Πατρών

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής αρχίζει στις 17.00 στην Πάτρα

Τον αγώνα της πρεμιέρας της Α2 Εθνικής κατηγορίας, που είχε αναβληθεί λόγω της αναμονής της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, θα δώσει το απόγευμα της Τρίτης (20/10) στην Πάτρα η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Όπως είναι γνωστό η Ένωση είχε ζητήσει από την ΕΟΚ να ορίσει το εξ αναβολής παιχνίδι την Τρίτη (20/11) για να παραμείνει στην Πελοπόννησο μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Οίακα στο Ναύπλιο. Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό και έτσι σήμερα στις 17.00 θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα, ο οποίος μπήκε στο πρωτάθλημα το Σάββατο οπότε αγωνίστηκε στην Αθήνα με τον Τρίτωνα (που είχε νικήσει στην 2η αγωνιστική την Καβάλα) τον οποίο συνέτριψε με 54-80!

Μετά τον αγώνα του Ναυπλίου, η αποστολή της Καβάλας ταξίδεψε στην Πάτρα που διέμεινε σε ξενοδοχείο και προπονήθηκε σε κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Αξίζει να τονιστεί ότι η αναμέτρηση θα καλυφθεί ζωντανά από το νεοσύστατο κανάλι μελανόλευκο «Apollon Tv» και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι. Από την επόμενη όμως αγωνιστική τους αγώνες θα τους βλέπουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας του Απόλλωνα, που θα τους δοθεί κωδικός εισόδου στο κανάλι της ομάδας.