ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Πήρε το «χαρτί» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η ομάδα της Καβάλας πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, μαζί με μόλις άλλους 5 συλλόγους της κατηγορίας

Ανάμεσα στις 6 ΠΑΕ της Football League που διαθέτουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε τη λίστα με τους συλλόγους που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου για τη συμμετοχή στο τρίτο τη τάξη επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ελλάδος, όμως η πλειοψηφία των συλλόγων είτε δεν έχει καταθέσει φάκελο, είτε έχει ελλείψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως αρκετοί σύλλογοι, περιμένουν να ανακοινωθεί, αν ανακοινωθεί, ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος για να προχωρήσουν τις διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι πρώτη φορά η ΕΕΑ δίνει λεπτομέρειες για τον αριθμό των ΠΑΕ που δεν έχουν καταθέσει φάκελο ή έχουν ελλείψεις. Δεν το έχει πράξει για ομάδες Super League, Super League 2 και το έπραξε γι’ αυτές που δεν έχουν πάρει ακόμα το πράσινο φως για να κάνουν ομαδικές προπονήσεις!

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (03/02):

«Από τις είκοσι (20) ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, έξι (6) ΠΑΕ δεν υπέβαλαν μέχρι σήμερα φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Οκτώ (8) ΠΑΕ έχουν μεν καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή, ο οποίος όμως είναι ελλειπής.

  1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ Football League:

ΠΑΕ Νίκη Βόλου
ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας
ΠΑΕ Καβάλα
ΠΑΕ Αιγάλεω
ΠΑΕ Θεσπρωτός
ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».