Και επίσημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο Καβαλιώτης ευρωβουλευτής και αρχηγός της Εθνικής του 2004 εξελέγη με 66 ψήφους επί των 68 εκλεκτόρων

Και επίσημα πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξελέγη ο Θόδωρος Ζαγοράκης στις εκλογές που έγιναν το Σάββατο 27/3. Ο Καβαλιώτης αρχηγός της Εθνικής του 2004, εξελέγη με 66 ψήφους επί των 68 εκλεκτόρων που ψήφισαν (69 στο σύνολο οι εκλέκτορες, ωστόσο απείχε η ΕΠΣ Σάμου).

Αυτοί που εξελέγησαν

Οι 11 που εξελέγησαν είναι οι εξής: Αστέριος Αντωνίου (63 ψήφοι), Δαμιανός Γαβριηλίδης (53 ψήφοι), Αγγελος Δανιήλ (47 ψήφοι), Παναγιώτης Δημητρίου (59 ψήφοι), Δημοσθένης Κουπτσίδης (52 ψήφοι), Δημήτρης Μπουχλαριώτης (51 ψήφοι), Παναγιώτης Παπαχρήστος (50 ψήφοι), Κλέαρχος Τζαφέρης (49 ψήφοι), Γιώργος Χατζησαρόγλου (54 ψήφοι), Λεωνίδας Θωμαΐδης (50 ψήφοι) και Κυριάκος Φύτρας (48 ψήφοι).

«Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας»

Στην πρώτη του επίσημη δήλωση με τη νέα του ιδιότητα ο Θοδωρής Ζαγοράκης ευχαρίστησε όλους όσους του έδειξαν εμπιστοσύνη και τους διαβεβαίωσε ότι θα την τιμήσει στο ακέραιο. Συγκεκριμένα τονίζει:  «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας.

Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση.

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».