Οι πρωτοπόροι της Football League «Στου Σαρρή»… [φωτογραφίες]

Ο ιδιοκτήτης της κοσμικής ταβέρνας στη Ν. Ηρακλείτσα παρέθεσε γεύμα στο ΔΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ που οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της FL

Γεύμα προς τιμή του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και του ποδοσφαιρικού της δυναμικού, παρέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Μαΐου 2021, στη Νέα Ηρακλείτσα η διεύθυνση της κοσμικής Ψαροταβέρνας «Στου Σαρρή», ιδιοκτησίας Γιάννη Σαρρή.

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον όπου τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδιναν και έπαιρναν, οι εντυπωσιακοί μεζέδες της γευστικής κουζίνας της κοσμικής Ψαροταβέρνας «Στου Σαρρή», όλα ήταν υπέροχα. Όπως υπέροχη είναι άλλωστε η φετινή πορεία της ομάδας μας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Football League, με την πρώτη θέση που βρίσκεται ο ΑΟΚ με την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Άψογοι οικοδεσπότες, ο ιδιοκτήτης της Ψαροταβέρνας, Γιάννης Σαρρής και οι συνεργάτες του, απλόχερα με την πρωτοβουλία τους, «αγκάλιασαν» με πολύ σεμνότητα την φετινή μας προσπάθεια όπως άλλωστε έκαναν και κατά το παρελθόν.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους στην ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 «τέτοιες πρωτοβουλίες δίχως άλλο όλους εμάς στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και στο τέλος του, να κάνουμε υπερήφανους τους πάντες όπως βέβαια και εκείνους οι οποίοι έμπρακτα είναι δίπλα μας και τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς όπως είναι η διεύθυνση της κοσμικής Ψαροταβέρνας  «Στου Σαρρή», στη Νέα Ηρακλείτσα».