Κ-17 ΑΟ Καβάλα 1965: Καρασαββίδης out, Καραμπιμπέρης in!

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του τμήματος νέων του συλλόγου, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου να αποχωρεί και τον επίσης παλαίμαχο παίκτη να αναλαμβάνει καθήκοντα

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ-17 ή αλλιώς της ομάδας Νέων, ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965. Με δύο ανακοινώσεις που δημοσιοποιήθηκαν με διαφορά μιας ώρας, έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Αχιλλέα Καρασαββίδη και στη συνέχεια η έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Καραμπιμπέρη.

Η λύση της συνεργασίας με τον Αχιλλέα Καρασαββίδη

Αρχικά, η διοίκηση του συλλόγου με μια λιτή ανακοίνωση της δημοσιοποίησε την απόφαση να μην συνεχίσει στον τμήμα ο Αχιλλέας Καρασαββίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ, είχε την ευθύνη του τμήματος Κ17 του συλλόγου, το οποίο φέτος λόγω της πανδημίας δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ανέλαβε την ομάδα στην αρχή της περιόδου 2019-2020 και στο τέλος της πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλο στον όμιλο της. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ17 Αχιλλέα Καρασαββίδη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Νίκου Καραμπιμπέρη

Στη συνέχεια ο ΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον επίσημη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, που στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης των τμημάτων υποδομής που διατηρεί, και της εύρυθμης λειτουργίας τους, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τον έμπειρο και ικανότατο προπονητή Νίκο Καραμπιμπέρη, κάτοχο διπλώματος UEFA PRO, ως υπευθύνου για την ομάδα νέων της ΠΑΕ.  Ο Καβαλιώτης προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης που διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, εργάστηκε με επιτυχία, στον ΑΟΚ και τη Βέροια στο πρωτάθλημα της Super League ενώ είχε την τεχνική καθοδήγηση του Ορφέα Ελευθερούπολης στη Γ’ εθνική, της ΑΕ Πιερέων στη Δ’ εθνική και της Νέας Περάμου, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, του Αστέρα Φωλιάς του Φρίξου Πλατανοτόπου και της Δόξας Αμυγδαλεώνα στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Κ. καθώς και άλλων συλλόγων.