ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Η δουλειά έγινε…

Με μια πρόταση 3 λέξεων που τα λέει όλα, η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα εκφράστηκε και επίσημα σε ότι αφορά την κατάκτηση του βασικού στόχου της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της ανόδου

Με μια πρόταση 3 λέξεων που τα λέει όλα, η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα εκφράστηκε και επίσημα σε ότι αφορά την κατάκτηση του βασικού στόχου της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της ανόδου. «Η δουλειά έγινε…» αναφέρεται στη σελίδα του συλλόγου στο fb, μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής, όπου ναι μεν ο ΑΟΚ γνώρισε την ήττα στη Βέροια με 2-0, το Σάββατο (12/6), αλλά την επόμενη ημέρα ο Πανσερραϊκός έχασε στην Αριδαία από τον Αλμωπό με αποτέλεσμα η διαφορά με τον 3ο της βαθμολογίας να παραμείνει στους 7 βαθμούς, που δεν μπορούν να καλυφθούν στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Πλέον το μόνο που απομένει για τον ΑΟΚ είναι να κλείσει αυτή την, ούτως ή άλλως, επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή κόβοντας πρώτος το νήμα στο τέλος της διαδρομής. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική (17η) εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ η Βέροια παίζει κι αυτή εντός υποδεχόμενη τον Πιερικό. Στην τελευταία αγωνιστική ο ΑΟΚ θα δοκιμαστεί στην Αριδαία με τον Αλμωπό, ενώ η Βέροια θα πάει στην Τρίγλια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Βέροια – Καβάλα 2-0
Ολυμπιακός Β. – Θεσπρωτός 4-2
Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός 1-0
Πιερικός – ΑΕΠ Κοζάνης 1-1
Απόλλων Πόντου – ΠΟ Τρίγλιας (αναβλήθηκε)

Η Βαθμολογία

  1. Καβάλα              16 35
  2. Βέροια               16 34
  3. Πανσερραϊκός   16 28
  4. Πιερικός            16 25
  5. Ολυμπιακός Β. 15 25
  6. Αλμωπός Αριδ. 16 17
  7. ΠΟ Τρίγλιας     15 16
  8. Θεσπρωτός       16 16
  9. Απόλλων Πόντου 14 14
  10. ΑΕΠ Κοζάνης  16 6

Η Επόμενη Αγωνιστική

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου
Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου
Βέροια – Πιερικός
Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας
Τρίγλια – ΑΕΠ Κοζάνης