Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης επιστρέφει ως προπονητής

Με τους ήχους ποντιακής μουσικής και με ένα ιδιαίτερο βίντεο η διοίκηση της ομάδας καλωσόρισε την Θάσιο τεχνικό στην ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στη 2η χρονιά της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Θάσιος τεχνικός που έλυσε τη συνεργασία του με τον Αετό Οφρυνίου μετά τις τελευταίες διοικητικές «περιπέτειες» του συλλόγου και την απόφαση να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας, που αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Χρυσοστομίδη που ύστερα από 3 χρόνια αποχώρησε από τον πάγκο.

Ο 53χρονος τεχνικός επιστρέφει πλέον και ως προπονητής στην ομάδα που είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο να ανακοινώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη συνεργασία τους. Μ’ ένα βίντεο με ποντιακή μουσική τον καλωσορίζει στην ομάδα, ενώ υπάρχουν και οι απαραίτητες φωτογραφίες με τον πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου.

Στη λιτή ανακοίνωση του «Μέγα» για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τονίζονται τα εξής: «Καλώς ήρθες !!! Πρώτη φορά Προπονητής σε ομάδα όπου υπήρξες στο παρελθόν ποδοσφαιριστής !!! Νέα σεζόν, Νέοι στόχοι, Νέες προκλήσεις!!!».

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος τεχνικός του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου έχει περάσει από πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα, όπως Ζάκυνθο, Νέστο Χρυσούπολης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ερμιονίδα, Κόρινθο, Διαγόρα Ρόδου, Παλαιόχωρα Χανίων και Αστέρα Μαγούλας.