Παληό 3 on 3 Summer Tournament: Υγειονομικές οδηγίες για συμμετέχοντες και θεατές

Τι θα ισχύσει σε ότι αφορά το πρωτόκολλο για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού στη διοργάνωση που επιστρέφει στο γήπεδο μπάσκετ του Παληού

Μετά από την τελευταία επικοινωνία που είχαν οι διοργανωτές του Παληό 3on3 Summer Tournament που θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Ιουλίου & 1 Αυγούστου, με το Δήμο Καβάλας και την ενημέρωση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την εβδομάδα που διανύουμε ισχύουν τα παρακάτω:

Σχετικά με τους συμμετέχοντες:

Για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν/επιδείξουν:
είτε α) πιστοποιητικό εμβολιασμού
είτε β) πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση)
είτε γ) αρνητικό τεστ αντιγόνου RAPID TEST (εντός 48ώρου από την έναρξη των αγώνων)
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί δωρεάν RAPID TEST στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Καβάλας καθημερινά εκτός Σαββάτου από τις 9:00 μέχρι τις 15:00.
* για αθλητές έως και 17 ετών, εκτός από τη διενέργεια εργαστηριακών τεστ (PCR και rapid) 48 ωρών παρέχεται και η δυνατότητα διεξαγωγής self test.

Σχετικά με τους θεατές:

Κατά τη διάρκεια των αγώνων μέσα στον αγωνιστικό χώρο επιτρέπεται η παρουσία μόνο θεατών που θα φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.
Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών.
Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Οι ομάδες που δε θα μπορέσουν να εκπληρώσουν τις παραπάνω οδηγίες του ΕΟΔΥ και επιθυμούν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους παρακαλούνται να στείλουν μήνυμα στις σελίδες των διοργανωτών στο Facebook ή το Instagram.