Για να είμαστε όλοι «Μαζί στον Αθλητισμό!»…

Κοινή δράση του προγράμματος «Together in Sport» με τον Δήμο Καβάλας για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών για να παίξουν παιχνίδια μπάσκετ στο ανακαινισμένο γήπεδο του Φαλήρου - Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Together in Sport», ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με τη ΜΕΤΑδραση και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, διοργανώνουν στην Καβάλα την αθλητική δράση «Μαζί στον Αθλητισμό»!

Καλούνται όλα τα παιδιά, ηλικίας 7-15 ετών, να λάβουν μέρος στη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 17:30 εως τις 21:00, στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο πάρκο Φαλήρου (για τη συμμετοχή κάθε παιδιού, προηγείται η εγγραφή του στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στην είσοδο και η συναίνεση από τον γονέα).

Το γήπεδο μπάσκετ ανακατασκευάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Together in Sport» και παραδίδεται στον Δήμο Καβάλας για τη χρήση του από όλο τον πληθυσμό.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, τα παιδιά θα παίξουν αθλητικά παιχνίδια καλαθοσφαίρισης υπό τον συντονισμό έμπειρων προπονητών.
Κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει το μετάλλιο του «Together in Sport», μαζί με αναμνηστικά δώρα!
Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν!
Θα είμαστε όλοι… Μαζί στον Αθλητισμό!