Τένις: Ακόμη μια επιτυχία για τον Καβαλιώτη αθλητή Στέργιο-Αχιλλέα Παπαδόπουλο

Ο αθλητής του ΑΟΚ Μακεδονικού κατάφερε με 3 νίκες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους να φτάσει στον προημιτελικό του διεθνούς τουρνουά Tennis Europe U16 KOUFALIA Cup

Άλλη μια επιτυχία για τον αθλητή του ΑΟΚ Μακεδονικού, Στέργιο-Αχιλλέα Παπαδόπουλο ο οποίος έπειτα από μια συναρπαστική εβδομάδα συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά Tennis Europe U16 KOUFALIA Cup, κατάφερε με 3 νίκες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους να φτάσει στον προημιτελικό της διοργάνωσης.

Μόλις 3 Έλληνες αθλητές κατάφεραν να μπουν στην οκτάδα. Στην 16αδα κέρδισε τον Άγγλο αθλητή Νο4 Castle M, ενώ στη οκτάδα έχασε από τον Μανόπουλο ο οποίος κατέκτησε το τουρνουά. Επίσης κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα των διπλών με συμπαίκτη τον Μανόπουλο από τη Λαμία.

Η επιτυχία του Καβαλιώτη αθλητή που προπονείται σε απαρχαιωμένες και ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελεί για άλλη μια φορά άθλο και είναι απόδειξη της συστηματικής του δουλειάς, καθώς και της επιστημονικής προσπάθειας των προπονητών του Παπαδόπουλου Χρ. και Μούρτζιου Χρ., καθώς και του Physiokelli για την υποστήριξη στον τομέα της πρόληψης και της αποκατάστασης. Επίσης, στην επιτυχία συνέδραμε και ο χορηγός του, babolatgreece.