2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης για την Παγγαιορίτισσα Ευγενία Σίσκου

Ξεκίνησε από 6 ετών το αγαπημένο της άθλημα στο μοναδικό γηπεδάκι τέννις της Ελευθερούπολης, ενώ στόχος της στους αγώνες ήταν μια θέση στο βάθρο, ώστε να κερδίσει μοριοδότηση για τη συνέχιση των σπουδών της

Μια ακόμα αθλητική διάκριση για αθλητή από το Παγγαίο. Ο λόγος για την Ευγενία Σίσκου η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης στα μονά κοριτσιών τα οποία έγιναν στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (Φλοίσβος) στην Αθήνα.

Η Ευγενία ξεκίνησε από 6 ετών το αγαπημένο της άθλημα στο μοναδικό γηπεδάκι τέννις της Ελευθερούπολης και συνέχισε κάνοντας πρωταθλητισμό και καταφέροντας να διακριθεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Ένας απο τους στόχους που έθεσε ήταν η κατάκτηση μιας απο τις τρεις θέσεις του σχολικού πρωταθλήματος, ώστε να κερδίσει μοριοδότηση για τη συνέχιση των σπουδών της και τα κατάφερε.

«Προχωράει ακάθεκτη για τους επόμενους στόχους και εμείς στεκόμαστε στο πλάι της και τη στηρίζουμε! Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους Ευγενία», αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στο μήνυμά του.